Μίτσελ: ”Ο κόσμος με έκανε να νιώσω Πειραιώτης”

Ο Μίτσελ εμφανίστηκε απολύτως ικανοποιημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και τη νίκη (3-2) στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης , λέγοντας πως η νίκη ανήκει σ” αυτούς και όχι στον ίδιο!

ÌÉÔÓÅË   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÔËÅÔÉÊÏ ÌÁÄÑÉÔÇÓ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2014-2015) MICHEL   OLYMPIAKOS - ATLETICO MADRID(CHAMPIONS LEAGUE 2014-2015)

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε στην κάμερα της Nova για την σπουδαία εμφάνιση στην πρεμιέρα, λέγοντας:

«Είναι νίκη των παικτών και όχι του προπονητή. Ο προπονητής δίνει οδηγίες και οι ποδοσφαιριστές τις ακολουθούν.

Οι αλλαγές γι” αυτό γίνονται, για να αλλάζουν το παιχνίδι. Ο Ντινγκά και ο Φουστέρ έκαναν αυτό που έπρεπε και είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι με την απόδοσή μας.

Η προσπάθεια της Ατλέτικο να γυρίσει στο ματς ήταν τεράστια και πίεζε έως το τέλος για να το καταφέρει. Αυτό περιγράφει καλύτερα τι ομάδα είναι».

Όσον αφορά το τραγούδι του κόσμου για τον ίδιο, σχολίασε:

«Ο κόσμος με έκανε από την πρώτη στιγμή να νιώσω Πειραιώτης. Σήμερα ανατρίχιασα όταν άκουσα το όνομά μου από την εξέδρα».

Για την εμφάνιση των Κώστα Μήτρογλου και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, προσέθεσε:

«Είμαστε χαρούμενοι με την επιστροφή του Μήτρογλου και όσον αφορά τον Μιλιβόγιεβιτς είναι, όπως έχω ξαναπεί, ο τέλειος παίκτης για να αντικαταστήσει τον Σάμαρη».

Τέλος, απάντησε σε σχετική ερώτηση για το αν θα γράψει ποτέ βιβλίο «Πώς να φτιάξεις μια ομάδα σε είκοσι ημέρες» δήλωσε:

«Μια ομάδα μπορεί να αλλάξει μέσα σε είκοσι ημέρες από κάθε προπονητή. Άλλοι το κάνουν με περισσότερη επιτυχία και άλλοι με λιγότερη. Με πολλή δουλειά όλα γίνονται. Αλλά όλα είναι πολύ πιο εύκολα αν οι ποδοσφαιριστές σου πιστεύουν σε σένα».