Το θαύμα έκανε η Αλβανία! Πορτογαλία – Αλβανία 0-1

Το θαύμα έκανε η Αλβανία! Πορτογαλία – Αλβανία 0-1

Τεράστια νίκη για την Αλβανία απέναντι στους Πορτογάλους. Οι παίκτες του Μπιάσι άντεξαν στην πίεση και κατάφεραν να δραπετεύσουν από την Ιβηρική με σκορ 1-0. Με το δεξί οι Δανοί.

234050

Έκπληξη με το καλημέρα στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2016. Οι Αλβανοί «άλωσαν» το Αβέιρο και πήραν τεράστια νίκη απέναντι στους Πορτογάλους με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ίβηρες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί και να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα μπροστά από την εστία του Μπερίσα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου ήρθε… η τιμωρία από τους παίκτες του Μπιάσι, που με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση από τον Μπαλάι, άνοιξαν το σκορ στο 52’. Το γήπεδο έγειρε, οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως η παρέα των Κάτσε και Λίλα δεν λύγισε και πήρε παλικαρίσια τη σπουδαία νίκη. 

Νωρίτερα, οι Δανοί ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους επικρατώντας εντός έδρας 2-1 απέναντι στην Αρμενία. Ο Μχιταριάν αν και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο Όσλο με τέρμα που σημείωσε στο 50ο λεπτό, είδε τους παίκτες του Όλσεν να φέρνουν τούμπα το ματς. Αρχικά ο Χότζμπεργκ ισοφάρισε στο 65’ και στο 80’ ο Κάλενμπεργκ χάρισε στους Δανούς το πρώτο «τρίποντο».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: 

Κυριακή 7/9 

Δανία – Αρμενία 2-1 
(65’ Χότζμπεργκ, 80’ Κάλενμπεργκ – 50’ Μχιταριάν) 

Πορτογαλία – Αλβανία 0-1 
(52΄Μπαλάι) 
Σερβία: ρεπό 

Η επόμενη: 

Σάββατο 11/10 
Αρμενία-Σερβία (19.00) 
Αλβανία-Δανία (21.45) 

ρεπό: Πορτογαλία