Maccabi-Αστέρας Τρίπολης (20:30) Σπασε την καταρα

10639641_682912605126188_450153671435948589_n

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» προπονήθηκαν οι παίκτες του Αστέρα ενόψει του αγώνα με την Μακάμπι.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ κατέστρωσε τα τελευταία του πλάνα. Εξάλλου, αναμένεται να επιμείνει στο σχήμα του πρώτου αγώνα. Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι 50 οπαδοί του Αστέρα που έχουν ακολουθήσει την ομάδα στην Κύπρο, ενώ την προπόνηση παρακολούθησαν ο Γιάννης Καϋμενάκης με τον Γιώργο Μποροβήλο. Η αισιοδοξία είναι συγκρατημένοι στις τάξεις των Αρκάδων, καθώς θέλουν να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και να μην βρεθούν προ εκπλήξεων κόντρα στους Ισραηλινούς.

Βεργέτης: «Ταξίδι στο όνειρο»

Aναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης:

«Είναι η τελευταία μας προπόνηση. Έχουμε έρθει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ο Αστέρας θα παίξει το παιχνίδι του, με κοντά τις γραμμές, θα βγει με ταχύτητα στην επίθεση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όσες φάσεις κάνει. Δεν μου αρέσει να σχεδιάζω γιατί το ποδόσφαιρο σε διαψεύδει. Πριν το πρώτο ματς είχα πει πως προτιμώ το 0-0 και το ίδιο θέλω και γι’ αύριο. Το μηδέν στην εστία μας. Δεν θα παίξουμε παθητικά, θα κυνηγήσουμε το γκολ και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την δική μας εστία», ανέφερε αρχικά.

Για την αλλαγή του προπονητή στην Μακάμπι: «Η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλον αέρα σε μια ομάδα. Όμως η συγκέντρωση η δική μας και η δουλειά μας στο γήπεδο θα μείνει ανεπηρέαστη».

Για την φυγή του Ντε Μπλάσις: «Είναι μια κατάσταση που δεν την ζούμε συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Ο Πάμπλο βοήθησε πολύ τον Αστέρα και ο Αστέρας βοήθησε τον Ντε Μπλάσις. Μακάρι όλοι να έχουν αυτή την εξέλιξη και ο Αστέρας να αλλάζει επίπεδο με αυτούς τους παίκτες».

Για το αν επηρεάζει την ψυχολογία η ήττα στα Γιάννενα: «Ό,τι σκορ και να είχαμε στα Γιάννενα, εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

Στη κάμερα της NOVA νωρίτερα, είδε δηλώσει επίσης:

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι: «Είμαστε εδώ για το ταξίδι στο όνειρο, για την πτήση στο όνειρο όπως την ονομάζουμε, με  μεγάλη διάθεση να αγωνιστούμε, να προσπαθήσουμε και να προσπαθήσουμε να σπάσουμε το φράγμα της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα άπιαστο όνειρο για τον σύλλογό μας και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Για το πως περιμένει το ματς: «Δύσκολο παιχνίδι, η Μακάμπι θα τα παίξει όλα για όλα, εμείς πρέπει να αμυνθούμε πάρα πολύ σωστά και οργανωμένα. Από εκεί και έπειτα πρέπει  να αξιοποιήσουμε οποιαδήποτε φάση μας παρουσιαστεί για να της κάνουμε εμείς τη ζωή πιο δύσκολη».

Για το αν μπορεί η ομάδα του να πετύχει ένα γκολ: «Με τα όσα έχει δείξει η ομάδα μου μέχρι τώρα πιστεύω στα καλύτερα. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, έχει δείξει ότι μπορεί να αμυνθεί σωστά και να επιτεθεί σωστά. Ελπίζω κι εύχομαι να συμβεί το ίδιο».

 

Διάβασε περισσότερα στο: Βεργέτης: «Ταξίδι στο όνειρο» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook