Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μύκονο! VIDEO

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μύκονο! VIDEO

Ο άσσος της στρογγυλής θεάς διαμένει στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο – Δεν συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ, αλλά από λίγους και καλούς φίλους

81D6EAAD3D0EC362036CC98B38FF9CEB

Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε o Κριστιάνο Ρονάλντο για relax και να πνίξει τον καημό του για την αποτυχία της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη κιόλας φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βύθισε στην θλίψη την ποδοσφαιρική Πορτογαλία, ο σούπερ σταρ των γηπέδων αποφάσισε να… ψηφίσει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, θέλοντας να ηρεμήσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αποφάσισε λοιπόν να γνωρίσει τις ομορφιές της Μυκόνου και να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά της πριν επιστρέψει στην Μαδρίτη για να ξεκινήσει προετοιμασία με την Ρεάλ. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε αεροπορικώς στο κυκλαδίτικο νησί την Κυριακή 29 Ιουνίου και δεν έδειξε καμία διάθεση για δημοσιότητα, αφού ζήτησε από τους παπαράτσι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου να μην φωτογραφηθεί. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live Tv, η οποία τον «συνέλαβε» αρκετές ώρες αργότερα, πάνω σε σκάφος.

Ο άσσος της στρογγυλής θεάς διαμένει στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ αλλά από λίγους και καλούς φίλους. Την τρίτη μέρα της παραμονής του στην Μύκονο, ο Κριστιάνο επιβιβάστηκε μαζί με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και επισκέφθηκαν τη γειτονική Πάρο, ενώ στο γυρισμό η θαλαμηγός έκανε στάση στα Ρήνια. 

Αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο έφθασε στο νησί των Ανέμων ο Πορτογάλος επιθετικός, μάλλον δεν πρόκειται να τον δούμε να βολτάρει στα Ματογιάννια ή να βουτήξει σε κάποια από τις κοσμικές παραλίες του νησιού… 

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv:

[youtube id=”huPNxtcVvBc” width=”620″ height=”360″]