Πόλεμο θέλουν και πρέπει να τον έχουν…

Πας μη Γαύρος στην Ελλάδα (η πλειοψηφία τουλάχιστον), είναι γνωστό πως πρώτα και πάνω από όλα είναι αντιολυμπιακοί και μετά το οτιδήποτε άλλο. Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας μα δυστυχώς είναι πραγματικότητα, όλοι αυτοί δεν ασχολούνται με το εκάστοτε άθλημα από αγάπη και αφοσίωση προς την ομάδα τους αλλά από το μίσος που τρέφουν προς εμάς από την παιδική τους κιόλας ηλικία. Ερυθρός Πράκτωρ7 για το RedVoice.gr!

1487355_829742220374129_2968340653966999867_n

Όλοι, ειδικά των “θεωρητικά” πάντα, “μεγάλων ομάδων”, από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό κουβαλούν ένα αστείρευτο μίσος, ένα ανεξήγητο κατά πολλούς τεράστιο κόμπλεξ που στοιχειώνει το λόγο ύπαρξης τους, την στάση ζωής που ακολουθούν, την καθημερινότητα τους ακόμα και τον ύπνο τους πολλές φορές.

Το θέμα βασικά χρήζει ψυχιατρικής, ενδελεχούς έρευνας… Ψυχίατρος δεν είμαι καθώς ούτε και κοινωνιολόγος προκειμένου να μπορέσω να εισχωρήσω, να αναλύσω και να αναπτύξω επαγγελματικά τα αίτια του μίσους, της αλητείας, της κακίας και της ζήλιας που τρέφουν σχεδόν όλοι εναντίον μας.

Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται με κάποιες αδυναμίες, δυσχέρειες – είτε σωματικές είτε κοινωνικές. Για να μπορέσει να τις ξεπεράσει, χρειάζεται να αναπτύξει, μέσω της προσοχής, της φροντίδας και της αγάπης των δικών του, αίσθημα αυτοεκτίμησης, εμπιστοσύνη στον εαυτό του, καθώς επίσης και αίσθημα κοινωνικότητας, ικανότητα συνύπαρξης με το περιβάλλον του. Ποιος έχασε την αυτοεκτίμηση του για να την βρει ο μέσος ανεγκέφαλος οπαδός του ΜΠ4ΟΚ,,,; Γαύρος ή μη που ξέρει που “βρίσκεται” σίγουρα όχι.

Ο εκάστοτε αντίπαλος μας τώρα, εγκλωβίζεται στο αίσθημα μειονεκτικότητας και ανεπάρκειας και αποκτά μία εγωιστική, επιθετική στάση, η οποία -όχι σπάνια- στρέφεται ενάντια στις ανάγκες και τις επιθυμίες του ίδιου του εαυτού. Πως να προκόψουν μετά όταν το κόμπλεξ εναντίον μας τους δείχνει πως για όλα φταίμε εμείς,,,;

Ένας λόγος φαντάζομαι πως είναι το γεγονός πως εμείς δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από όλους αυτούς κι αυτό από μόνο του είναι πιστεύω πολύ σημαντικό συνάμα και μεγάλο. Τι να ζηλέψουμε άλλωστε,,,; Την ένδοξη ιστορία τους, τα γήπεδα τους, τα τρόπαια τους, τα συνθήματα τους, τον λαό τους, τις σταθερές τους διοικήσεις, τα τακτοποιημένα τους οικονομικά ή τις μεγάλες τους ομάδες με τις ακόμα μεγαλύτερες μεταγραφάρες,,,; Τι,,,; Απολύτως τίποτα κι αυτό είναι που μας χωρίζει ατελείωτα έτη φωτός…

Εκεί που ήμαστε δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ, το ξέρουν και για αυτό όποτε (κακώς), τους δίνετε η ευκαιρία ξερνούν όλη αυτή την “χολή” επάνω μας.

Στην περίπτωση του ανύπαρκτου ποδοσφαιρικά ΜΠ4ΟΚ τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει εντελώς και να έχουν ανέβει σε ένα πραγματικά άλλο επικίνδυνο επίπεδο. Είναι ανεπίτρεπτο εν έτη 2014 να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα προπονητή, παικτών και παραγόντων σε οποιοδήποτε γήπεδο ανά την Ελλάδα ολόκληρη.

Είναι ανεπίτρεπτη και θα έπρεπε να είναι και ασυγχώρητη πρώτα από εμάς τους ίδιους τους φιλάθλους η ρίψη αντικειμένων ή η εισβολή ανεγκέφαλων εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι ίδιες οι ομάδες και οι σύνδεσμοι τους θα έπρεπε να “τσιμπούν” τους υπαίτιους και να τους αποβάλλουν δια παντός (ακόμα κι από τις θέσεις των επισήμων, ειδικά εκεί), να δεις μετά… Το ξανά κάνει άλλο κανείς,,,;

Σχεδόν τα ίδια και με τα ρατσιστικά σχόλια, απλά τα πράγματα μόνο που δεν υπάρχει η βούληση από αυτούς που θα έπρεπε ήδη να υπάρχει. Ακούστηκε ένα ρατσιστικό σχόλιο μια αγωνιστική κεκλεισμένων, ακούστηκαν δύο, τότε δύο και ούτω καθεξής.

1014327_829544187060599_6308148137888990825_n

Κανείς άλλος δεν φταίει παρά μόνο εμείς…

Το πάθημα πρέπει να γίνει μεγάλο μάθημα, ο ΜΠ4ΟΚ δεν υπάρχει σαν ομάδα, είναι ανύπαρκτος μπροστά στο μεγαλείο που ακούει στο όνομα Θρύλος. Αυτοί, όπως κι ο Βάζελος (κάποτε κι η Κούλα), υπάρχουν ζουν κι αναπνέουν για δυο με τρεις φορές τον χρόνο που θα αναμετρηθούν μαζί μας, αυτό μόνο τους νοιάζει κι αυτό από μόνο του τονίζει την στέρηση και την ανυπαρξία που αισθάνονται απέναντι μας.

Οι παίκτες μας και κατ’ επέκταση η ΠΑΕ θα πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε μεταξύ μας παιχνίδι. Είπαμε, μας χωρίζουν έτη φωτός από όλους αυτούς και πάντα θα πρέπει να δείχνουμε την ανωτερότητα μας πάνω στο χορτάρι χωρίς κανένα οίκτο.

Ποτέ να μην μας αρκεί το οποιοδήποτε ισχνό χαλαρό αποτέλεσμα κυρίως εντός Ναού, αλλά να τους πατάμε κάτω, να παίρνουν τα πνευμόνια τους μαζί με τον πληγωμένο τους εγωισμό και την όποια αυτοπεποίθηση μπορεί να έχουν στα χέρια και να φεύγουν με κατεβασμένα τα κεφάλια (για να μην πω σορτσάκια), χωρίς να διατηρούν καμία ελπίδα σε επαναληπτικούς. Εν ολίγοις είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει σε κάθε ευκαιρία να τρώνε πολλά, πάρα πολλά.

Στα εκτός έδρας κυρίως εναντίον αυτών, πρέπει να γυαλίζει το μάτι όλης της αποστολής. Η φανέλα του Θρύλου είναι βαριά κι όποιος την φορά πρέπει αν μη τι άλλο να είναι έτοιμος να την υπερασπίζεται με σθένος και πολύ τσαμπουκά…Καλές οι επιτυχημένες στο σύνολο πορείες, στα δύσκολα όμως είναι το θέμα μάγκες. Τι να σου πει η Τούμπα όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού.

Την φανέλα αυτή την φόραγαν κάποτε κάποιοι άλλοι μικροί μεγάλοι σαν ποδοσφαιριστές λίγη σημασία έχει, που δεν θα ονοματίσω κανέναν για να μην αδικήσω και κανέναν που καθαρά και μόνο ποδοσφαιρικά δεν τους έλεγε μία, καμία “έδρα κόλαση” τουλάχιστον εντός συνόρων.Φέτος όπως και σχεδόν κάθε χρόνο δώσαμε πολύ κακώς το δικαίωμα να μας αμφισβητήσουν…

Τι κι αν κατακτήσαμε μαθηματικά το πρωτάθλημα,,,; Ήταν εμφανίσεις ομάδας πρωταθλητισμού αυτές που κάναμε τις τελευταίες αγωνιστικές,,,; Σαφώς και όχι οπότε αυτόματα ο καθένας πήρε το δικαίωμα να λέει το κοντό του και το μακρύ του, μάλλον όχι το πήρε αλλά το δώσαμε.

Ποιος,,,; Αυτού του μεγέθους, ο Βάζελος πήρε διπλό και μάλιστα με διαφορά τριών τερμάτων μέσα στο Ναό, ανεπίτρεπτο κι ασυγχώρητο. Ειδικό όρο θα έβαζα στα συμβόλαια όλων των παικτών, καλοτσέπωτα τα πριμ στις επιτυχίες, αλλά θα πρέπει να παίζουν και κυρώσεις σε ενδεχόμενες ήττες κυρίως αν αυτές προέρχονται από τους υβριστές μας, (Βάζελο, ΜΠ4ΟΚ, ας πούμε και Κούλα) και ιδίως αν αυτές οι ήττες είναι με τα “χέρια κάτω”…

Εν μέρει,,, μπράβο στον πρόεδρο!

Μπράβο στο ότι κατάλαβε πως όφειλε να υποδεχτεί την “μπαρουτοκαπνισμένη” μας αποστολή και να την διαβεβαιώσει πως αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ, θέλω να πιστεύω πως πραγματικά το εννοούσε.

Κατά την γνώμη μου φέρει μεγάλη ευθύνη για το χθεσινό “τσίρκο” αν αληθεύει πως υπέκυψε στον εκβιασμό Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος των “Ορκ” απείλησε λένε πως αν αποχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού τότε θα πάρει κι αυτός την “ομάδα” του από την Λίγκα… Στο καλό κι ας πάει κι ούτε γράμμα του που λέει ο λόγος να μην ξαναδούμε…

(Τι είναι αυτό σε τούτη δύσμοιρη την χώρα,,,; Πρέπει να είμαστε το μοναδικό κράτος στον κόσμο με τόσους πολλούς νόμους, κανόνες και κανονισμούς που δεν τηρούνται και υπόψιν δεν λέω να τηρούνται για τους άλλους κι εμείς στην απ’ έξω, όχι, πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να ισχύσουν τα ίδια για όλους, παντού και πάντα και δεν απευθύνομαι μόνο στην μπάλα. Καθυστέρησε η έναρξη του παιχνιδιού παραπάνω από 20 λεπτά λόγω υπαιτιότητας σου,,,; Τι προβλέπει ο κανονισμός,,,; Πως το παιχνίδι καταλογίζεται στον αντίπαλο κι άντε γεια… Άνετα θα μου πει κάποιος, θα το ήθελες εσύ τέτοιο παιχνίδι,,,; Κι απαντώ πως ναι ρε φίλε, ειδικά μέσα στην Τούμπα με τέτοιες συμπεριφορές , έτσι να έχουνε να λένε άλλα μετά. Αν τα χθεσινά είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη αυτοί θα απαιτούσαν να πέσει η κυβέρνηση και λίγα λέω)…

Το τονίζω, αν στέκουν οι δηλώσεις ενός ανθρώπου ο οποίος το μόνο “παρατράγουδο” που παραδέχεται είναι λέει τα ψάρια που πετάχτηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού που σημειωτέον (μικρά ανόητα μπαόκια τιμή μας και μεγάλο μας καμάρι να μας αποκαλούν Γαύρους), ούτε λόγος εννοείτε για οτιδήποτε άλλο, μέχρι και τον ίδιο βάλανε σημάδι αλλά τι να λέμε τώρα αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Μου αρέσει που είχε καλέσει με ανοικτή επιστολή τον Μαρινάκη να δούνε μαζί το ματς. Να δει τι ρε Σαββίδη να πούμε, για μαλάκα τον έχεις ή νομίζεις πως η Τούμπα μπορεί να προσφέρει την αψεγάδιαστη φιλοξενία που έχεις εσύ στο Καραϊσκάκη,,,;

Στραγάλι…

Μεγάλη μορφή… Το στραγάλι το κατάπιε ο Μάνταλος ή ξέχασε να το πάρει από το σπίτι καθώς φάνηκε πέρα των τριών τρανών περιπτώσεων πέναλτι και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις του γνωστού καράτε που ξέρουν να παίζουν εκεί στο βορρά.

Τουλάχιστον τραγικό κι επικίνδυνο τον χαρακτηρίζω σαν διαιτητή κι όχι επειδή “μας αδίκησε” αλλά επειδή έτσι είναι. Κανένας δεν του χρωστά και τίποτα να διακινδυνεύει την σωματική του ακεραιότητα επειδή αυτός είναι ή το έπαιζε στραβός.

10277617_829742210374130_8185708856896815828_n

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει…

Κι όχι μόνο, μαζί του πεθαίνουν κι άλλα πολλά γύρω μας αλλά μυαλό να το καταλάβουμε ποιος το έχασε για να το βρούμε εμείς…

Όλα στο παιχνίδι είναι κι οφείλουμε να το καταλάβουμε όλοι μας αυτό. Να κερδίζω πάντα θέλω αλλά κι ήττα στο πρόγραμμα είναι, βέβαια κάποιες φορές δεν καταπίνεται ανάλογα τον αντίπαλο και τις συνθήκες που επήλθε αλλά είναι κατάντια αυτό το χθεσινό και πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλογιστεί τι κάνουμε λάθος σαν κοινωνία πρώτα και καλύτερα μέσα στα σπίτια μας μήπως και καταφέρουμε, λέω εγώ τώρα, να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι και να αντιδρούμε σε τέτοια αηδιαστικά φαινόμενα.

Ιδίως στον Ολυμπιακό συχνά πυκνά αναφερόμαστε και λέμε, δεν θέλει να έρθει ο τάδε παίκτης στην Ελλάδα, αναλογιστείτε λίγο, εσείς αν ήσασταν στην θέση του θα θέλατε να ‘ρθείτε,,,; Αν κάποιος δικός σας άνθρωπος ήταν ο εν λόγω παίκτης, θα θέλατε να ‘ρθει,,,;

Περί αρχηγού…

Δεν μου πάει ο Μανιάτης για αρχηγός κι όχι μετά τα χθεσινά αλλά από την αρχή, καλός, χρυσός, φιλότιμος και άγιος όχι όμως αρχηγός. Ο αρχηγός πρέπει να εκπέμπει σιγουριά ψυχραιμία και πάνω από όλα να είναι ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο.

Οφείλει, αν και άνθρωπος είναι, να μην πέφτει στην παγίδα κανενός, υπηρετεί ένα σκοπό την στιγμή που φορά το περιβραχιόνιο και σε αυτόν και μόνο θα πρέπει να παραμένει προσηλωμένος. Γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη επιλογή, εύχομαι η διοίκηση να διέκρινε φέτος αυτή μας την αδυναμία και να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Social media…

Μια ματιά που έριξα χθες το βράδυ κι άλλη μια πριν ξεκινήσω να γράφω το παρόν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα όσον αφορά τις αντιδράσεις πολλών Αδελφών-Σύνγαυρων και θέλω να τις αναφέρω.

Πολλοί αναφέρουν το ότι κακώς δεν επιτρέπονται τα ίδια κι ίσως και χειρότερα να γίνουν μέσα στο Ναό… Καλώς δεν γίνονται Αδέλφια, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να κοιτά και να συναγωνίζεται αυτά τα χάλια αλλά τους “συμμαθητές του” στην Ευρώπη. Μακριά από την εγχώρια μιζέρια…

Τι πάει να πει ρε μάγκες, βγάλτε τις φανέλες τώρα,,,; Πιστεύετε πως θα τα καταφέρνατε καλύτερα σε αυτό το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα,,,; Τραγικά λάθος όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές κι όχι αληταράδες σαν τους συγκεκριμένους που εισέβαλαν μέσα στο γήπεδο. Να διάβαζα για τσαμπουκά ναι, έπρεπε και πάντα πρέπει να “αποδίδουμε” τον παραπάνω, παίζοντας μπάλα όμως κι όχι κλωτσιές.

Ένα τελευταίο που διάβασα σχεδόν παντού και βγήκα τελείως από τα ρούχα μου, δηλαδή τώρα υποστηρίζουμε Παναθηναϊκό μετά από αυτό που πάθαμε από τον ΠΑΟΚ… ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ,,,; ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕ,,,,, Τα ίδια “σκατά” με τα “mupet συναιτεράκια” ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.-

Προσωπικά καλύτερα να πεθάνω από το να ξεστομίσω ή τουλάχιστον και να σκεφτώ κάτι τέτοιο.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΤΕΛΟΣ.-

ΥΓ. Αναμένω την τιμωρία του ΜΠ4ΟΚ, γιατί κάτι μου λέει πως θα είναι για γέλια,,,;

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…