Είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ο Χάσι! Θέλει να το αφήσει πίσω του!

Είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ο Χάσι! Θέλει να το αφήσει πίσω του!

Ο Μπέσνικ Χάσι είχε τονίσει στους παίκτες του Ολυμπιακού πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Χάσι

Ο Κοσοβάρος τεχνικός Μπέσνικ Χάσι έκανε λόγο για μια επικίνδυνη ομάδα, ενώ είχε ζητήσει από τους παίκτες του να περιορίσουν τα λάθη.

> Barcelona vs Juventus 3-0 – Highlights & Goals VIDEO

Χαρακτηριστικά, ο Χάσι τόνισε στους πρωταθλητές Ελλάδος πριν την έναρξη του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”: “Είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην χάνουμε την μπάλα εύκολα και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε”.

Θέλει να το αφήσει πίσω του!

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League. Επικεντρώνεται στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν νικηφόρα στην εφετινή διοργάνωση. Πλέον καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς στα επόμενα ματς, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Ο Μπέσνικ Χάσι δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Κρατάει μόνο τα θετικά από το συγκεκριμένο ματς. Ο Κοσοβάρος τεχνικός αναμένεται να αναλύσει τα λάθη των “ερυθρολεύκων” και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει, εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η συνέχεια των ομίλων του Champions League μπορεί να περιμένει για τους Πειραιώτες. Καθώς προηγείται η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θέλει στο συγκεκριμένο ματς, πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση, που θα του τονώσει την ψυχολογία, εν όψει της συνέχειας.