Δεν υπάρχει!!! Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν παύει να προκαλεί!!!!

Δεν υπάρχει!!! Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν παύει να προκαλεί!!!!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η πιο «καυτή» Ελληνίδα μάνα. Έχει υπέροχο κορμί και συνεχίζει να προκαλεί τις αισθήσεις μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ασημίνα Ιγγλέζου

Είναι η κοπέλα που όσα αφιερώματα και αν κάνουμε ποτέ δεν είναι αρκετά. Η διεθνής εστεμμένη Ασημίνα Ιγγλέζου παραμένει μια ερωτεύσιμη ύπαρξη. Και αυτό το αποδεικνύει με κάθε της ανάρτηση στο Instagram.

Ούτε λόγος για τους καλογυμνασμένους και ολοστρόγγυλους γλουτούς της, ούτε κουβέντα για το στητό της στήθος.

Μάλιστα, σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε ο φωτογράφος και δημιουργός του Βασίλης Πιτούλης στο προσωπικό του λογαριασμό στο vimeo με τίτλο «The Runner», την απολαμβάνουμε να τρέχει σε μια παραλία γυμνόστηθη, και αυτό μας εξέπληξε ευχάριστα.

Όσο για το Instagram, εκεί ποζάρει σαν μια άλλη Ελληνίδα θεά της ομορφιάς, αφήνοντάς μας να χαρούμε το μαγικό κορμί της.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα στην Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Ασημίνα Ιγγλέζουν είναι μητέρα δυο παιδιών όμως διατηρεί το σώμα της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και ο λόγος είναι ότι γυμνάζετε, της αρέσει το τρέξιμο, και προσέχει πολύ την διατροφή της.

Ο πανέμορφη Λαμιώτισσα έχει πάρει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Mrs Globe 2014» κατακτώντας δίκαια τον τίτλο «Miss Best Body»

Άλλωστε, η Ασημίνα Ιγγλέζου διαθέτει απίστευτες αναλογίες, ικανές να μας στείλουν στον ψυχίατρο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν ανεβάζει μία φωτογραφία γίνεται χαμός από τα likes.

Μάλιστα όποτε πάτησε το πόδι της στην Μύκονο προκάλεσε πανικό με τις σέξι πόζες της στα βίντεο που πρωταγωνιστούσε, αλλά και με τις εμφανίσεις της με μαγιό που τα διαφήμιζε πάνω στο κορμί της.

Με σύμμαχο την ζέστη, η Ασημίνα Ιγγλέζου φόρεσε το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και πήγε για βουτιές στο Καλό Λιβάδι. Η εκρηκτική καλλονή που έγινε γνωστή και ιδιαίτερα δημοφιλής στον αντρικό πληθυσμό από την συνεργασία της με την φίρμα μαγιό Beach Flirt 22 της σχεδιάστριας Ελένης Αρμάου, με το αψεγάδιαστο κορμί της έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να καρφωθούν πάνω της.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram:

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου