Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας κόλασε με τα bikini της!!!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας κόλασε με τα bikini της σε «καυτές» διακοπές!!!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας κόλασε με τα bikini της και τις «καυτές» της πόζες στο Instagram στις καλοκαιρινές διακοπές. Είναι από τα κορίτσια που μας αρέσουν. Kαι με χαρά βλέπουμε ότι και σε αυτό το καλοκαίρι η αγαπημένη μας DJ δεν μας απογοήτευσε.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την λατρεία που νιώθουμε για την πληθωρική σε όλα Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Όχι μόνο για τον χαρακτήρα της, και για το πλατύ χαμόγελό της και για το χιούμορ της. Όχι για τις μουσικές που μας ξεσηκώνουν όπου και αν εμφανίζεται. Αλλά και για τις σωματικές της αναλογίες που ποτέ δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες,

Η Μάγκυ είναι το κλασικό παράδειγμα γυναικάς που όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει! Αυτό το βλέπουμε εξάλλου και μέσα από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ξέρει να προκαλεί γυρνώντας την πλάτη της στον φωτογραφικό φακό, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το πιο δυνατό σημείο επάνω της είναι οι γλουτοί της, και αυτός είναι ένας λόγος που διαλέγει μαγιό που να τους αναδεικνύουν.

Όχι ότι δεν έχει σούπερ μπούστο, αλλά λέμε τώρα!

Η Μάγκυ είναι η χαρά της ζωής, σκέτη απόλαυση, και γι’ αυτό όσα φωτογραφικά αφιερώματα και να κάνουμε ποτέ δεν θα είναι αρκετά, αφού όπως η Μάγκυ δεν χωράει δεν χωράει πουθενά, ούτε καν στα μαγιό της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η διάσημη dj ετοιμάζεται για την επάνοδό πίσω από το μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές του music 89,2 και μας δίνει μια γεύση από όσα έχουμε να περιμένουμε.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να αναφερουμε ότι με 369 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να μαγνητίσει περισσότερους από 79.2k χιλιάδες follower.

Δείτε τε την στο Facebook και στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Απολαύστε τις τελευταίες της φωτογραφίες της από τις διακοπές της:

Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μάγκυ Χαραλαμπίδου