Σιγουριά για Αραούχο, παρά τα εμπόδια. Δύο προϋποθέσεις για την επιστροφή!

Σιγουριά για Αραούχο, παρά τα εμπόδια. Δύο προϋποθέσεις για την επιστροφή!

Δύο προϋποθέσεις υπάρχουν για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Εκτός από την οικονομική συμφωνία μεταξύ της Ένωσης και της Λας Πάλμας, θα έπρεπε οι Ισπανοί να οριστικοποιήσουν την απόκτηση ενός επιπλέον επιθετικού, πριν δώσουν το Ο.Κ για τον δανεισμό του Αργεντινού στον Δικέφαλο. Η περίπτωση μάλιστα του Λόικ Ρεμί βρισκόταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά η επίσημη πρόταση της Νιούκαστλ και το ενδιαφέρον της Κάλιαρι προς τον Γάλλο άσο, περιέπλεξε την κατάσταση και πρόσθεσε έναν “πονοκέφαλο” τόσο στους ανθρώπους της ΑΕΚ όσο και στον ίδιο τον Αραούχο.Το γεγονός βέβαια ότι ο Μπόγιαν Κρκιτς εμφανίζεται ως εναλλακτική επιλογή για τη Λας Πάλμας φανερώνει ότι είναι πλέον ειλημμένη η απόφαση της μετεγγραφής ενός επιθετικού από τον ισπανικό σύλλογο. Μέχρι όμως να προχωρήσει παραμένει “παγωμένο” το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση.

Αυτό που τόνιζαν πάντως αργά το βράδυ της Δευτέρας οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας είναι ότι παρά τη νέα καθυστέρηση παραμένει αισιοδοξία και σιγουριά για θετική εξέλιξη της υπόθεσης, ενδεχομένως και μέσα στη μέρα (29/8). Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άλλωστε, όπως έχει ήδη τονίσει σε πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, είναι απόλυτα έτοιμος και πδε βλέπει την ώρα για να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

> Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για την Τρίτη 29/08/2017

Σε ότι αφορά στις συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Δικεφάλου και αυτών της Λας Πάλμας (με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να παραμένει ο συνδετικός κρίκος) συνεχίζονται κανονικά. Η οικονομική διάφορα μάλιστα που υπήρχε φαίνεται να καλύπτεται, με την πλευρά της ΑΕΚ πάντως να επιμένει για οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι, την ίδια στιγμή που οι Ισπανοί επιθυμούν μόνο τον μονοετή δανεισμό του “Τσίνο”.