Δείτε τα γκολ και το δοκάρι του Ανδρούτσου που… έσπασαν καρδιές!

Δείτε τα γκολ και το δοκάρι του Ανδρούτσου που… έσπασαν καρδιές!

Με λυτρωτή τον Ρομαό στο 93’, ο Θρύλος νίκησε 2-1 τη Ριέκα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σωρεία χαμένων ευκαιριών και δοκάρι για τους πρωταθλητές

γκολ

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 42’ έγινε το 0-1. Ο Έμπερ με εξαιρετική ντρίπλα «άδειασε» τον Ρομαό και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής… νίκησε τον Καπίνο.

Δείτε το γκολ:

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι (66′), ο Φορτούνης… χορεύει την άμυνα της Ριέκα και δίνει πάσα «πάρε-βάλε» στον Οφόε, που με τη σειρά του κάνει το 1-1 για τον Ολυμπιακό, με έξοχο πλασέ! 

Μια εξαιρετική συνεργασία δύο νεαρών παικτών του Ολυμπιακού χάλασε από την ατυχία… Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Λεονάρντο Κούτρης σέντραρε εξαιρετικά, ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε την κεφαλιά, αλλά το οριζόντιο δοκάρι τον σταμάτησε.

Λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο τέλος ο Ρομαό. Ο άσος του Θρύλου, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, η μπάλα έφτασε στον Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε το γύρισμα, με τον Ρομαό να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και να γράφει το 2-1 κόντρα στη Ριέκα, και να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την σούπερ ανατροπή του Θρύλου.

Δείτε το βίντεο από το νικητήριο γκολ του Ρομαό:

Το πέναλτι που δεν πήρε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις (video)

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 3-1 στις καθυστερήσεις απέναντι στη Ριέκα, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα στο τράβηγμα που φάνηκε να δέχτηκε στο 94’ ο Μοχάμεντ Μπεν.