Τελειώνει και του Μολέντο στο «τριφύλλι»

Τελειώνει και του Μολέντο στο «τριφύλλι»

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν και τη συγκεκριμένη υπόθεση, μετά την παραμονή του Νίκλας Χουλτ στο «τριφύλλι».

Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός επιθετικού περιοχής, ενώ εξετάζουν και διάφορες περιπτώσεις παικτών για το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας. Το θέμα του πλάγιου μεσοεπιθετικού φαίνεται να είναι προχωρημένο και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.