Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε bikini στη Μήλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε bikini στη Μήλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τις κακουχίες του survivor ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό της ποζάροντας με το μαγιό της στο νησί της Μήλου όπου βρίσκεται για τις διακοπές της. Ο λογαριασμό της στο Instagram είναι άξιος, όπως και η ίδια.

Μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram : «Πρώτη φορά στην Μήλο και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία»..

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες στο Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα, γιατί όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, πουθενά καλύτερα.

Η αθλητικογράφος τις τελευταίες ημέρες κάνει συνεχώς ταξίδια προκειμένου να ξεκουραστεί από τις δύσκολες στιγμές και τις αντίξοες συνθήκες στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη, βρέθηκε στην όμορφη Μήλο και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό σε παραλία του νησιού.

Όπως στο παιχνίδι, έτσι και στον λογαριασμό της τα πάει υπέροχα αφού έχει κατορθώσει με 740 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 251 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: