Έτσι έκτισε κορμάρα η Inna! (vid)

Έτσι έκτισε κορμάρα η Inna! (vid)

Η Ιnna κέρδισε το βραβείο της καλύτερης πορνοστάρ στην Ευρώπη στα «EroAwards» που έγιναν στην Ισπανία, αλλά εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο βραβείο που κατάκτησε χύνοντας πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο, ως το καλύτερο γυμνασμένο κορμί πορνοστάρ στην Ευρώπη (Βest Gym Body).

H εθνική μας πορνοστάρ μας αποκάλυψε ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα διατροφής και προπόνησης της, αλλά και ποιό στυλ άνδρών της αρέσουν.

Ιnna: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τα νέα βραβεία που κατέκτησα στην Ισπανία, είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση το ότι αναδείχθηκα ως η καλύτερη πορνοστάρ στην Ευρώπη, αλλά εξίσου μεγάλη χαρά μου έδωσε το δεύτερο βραβείο που πήρα ως το καλύτερο γυμνασμένο σώμα πορνοστάρ. Έχω χύσει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο για να πετύχω τη σωματοδομή που έχω τώρα. Λατρεύω τις προπονήσεις με βάρη και τον χρόνο που σπαταλάω στο γυμναστήριο, άλλωστε χωρίς βάρη δεν γίνεται τίποτα!

Ο νόμος της βαρύτητας είναι ο χειρότερος εχθρός για μία γυναίκα προκαλώντας χαλάρωση στα οπίσθια και όχι μόνο! Κατέρριψα την βαρύτητα και σμίλευσα τα πόδια μου και τα οπίσθιά μου με βαθιά καθίσματα (squats) και δίνοντας έμφαση στην προπόνηση των κάτω άκρων μου. Γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας με την αερόβια προπόνησή μου στο διάδρομο και στη συνέχεια ασκούμε με λίγα βάρη έτσι ώστε να διατηρήσω τη σιλουέτα που έχω τώρα.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει σε μία εκπληκτική σέξι σωματοδομή σε συνδυασμό με την άσκηση είναι η καλή διατροφή. Λατρεύω το γυμναστήριο περνάει όμορφα για μένα η ώρα. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι όλο και περισσότερα αγόρια προσέχουν την εμφάνισή τους. Μου αρέσει να τους βλέπω να φοράνε αξεσουάρ όπως, ανδρικά βραχιόλια, σκουλαρίκια και να είναι καλοντυμένοι, με ελκύουν περισσότερο αυτοί που είναι γυμνασμένοι, αλλά όλα είναι στο μυαλό, η ομορφιά του καθενός βγαίνει από την ψυχή».