Πάσπαλι: «Βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίζει, θεωρείς πως είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτίζαν»

Οι δηλώσεις του Ζάρκο Πάσπαλι:
Για το παιχνίδι της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό: «Θα ήταν καλύτερα αν ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει ήδη κάποια πράγματα ενόψει των πλέι οφ. Τώρα χρειάζονται και εκείνοι την νίκη. Όπως είναι τα πράγματα τώρα, βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίζει, θεωρείς πως είναι το φαβορί, πως είναι πιο κοντά στην νίκη. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Από την άλλη, η Παρτίζαν παίζει πολύ καλύτερα μπροστά στο κοινό της και έχει μπροστά της μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της για να μπει στα Play-in. Κατά την γνώμη μου, βλέποντας όλη τη σεζόν, τον τρόπο που αγωνίζεται η Παρτίζαν και την ποιότητά της, θα έλεγα πως αν τα καταφέρει θα είναι επιτυχία».

Για την πορεία της σερβικής ομάδας: «Μένουν τρία παιχνίδια στην Euroleague και είναι πιθανή η πρόκριση με δύο νίκες. Ο κόσμος περιμένει τα πάντα από τον Ζέλικο και πιστεύει πως θα παίξει εκείνος αντί των αθλητών. Συγκρίνουν τη φετινή σεζόν με την προηγούμενη και περιμένουν πως θα έρθει ένα σημείο που θα ανατραπούν όλα, όπως έγινε πέρυσι. Όμως, δεν υπήρχε χώρος για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό βλέπουμε όλη τη χρονιά, μπασκετικά μιλώντας».