Φρειδερίκη Μέμμου: Μελαχρινός άγγελος που τραβάει τα βλέμματα

Φρειδερίκη Μέμμου: Μελαχρινός άγγελος που τραβάει τα βλέμματα

Η Φρειδερίκη Μέμμου είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή με πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών, με διακρίσεις σε διαγωνισμό ομορφιάς και πολύ καλές συνεργασίας στον χώρο της μόδας και των promotions.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με τις συνεργασίες της, αλλά και με τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια να εργάζεται έχει πάθος με το κολύμπι το τρέξιμο και την ισορροπημένη διατροφή, και το σώμα της είναι υπέροχο χωρίς να γυμνάζεται τακτικά. Σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφέρθηκε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ. «Δεν το είχα ποτέ σαν φιλοδοξία. Απλά προέκυψε και το ένα έφερε το άλλο».

Η Φρειδερίκη Μέμμου μίλησε στο Lifeviews.gr για να μάθουμε περισσότερα για την ζωή της και τις επαγγελματικές της επιτυχίες:

1. Από που κατάγεσαι Φρειδερίκη;

Έχω γεννηθεί Γερμανία από Έλληνες μετανάστες γονείς αλλά κατάγομαι και μεγάλωσα στην Ηγουμενίτσα.

2. Που ζεις πλέον;

Μένω Θεσσαλονίκη αλλά μετακινούμαι συχνά λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

3. Τι έχεις σπουδάσει;

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

4. Ανάφερε μας κάποιες επαγγελματικές σου δραστηριότητες και ποιο είναι αυτό που σε εκφράζει περισσότερο;

Οι δραστηριότητες μου ποικίλουν όπως fashion shows, φωτογραφήσεις συμμετοχή σε video clips, και promotions. Όλα μου αρέσουν, για ξεχωριστό λόγο το καθένα απλά έχω μια αδυναμία στα promotions διότι προωθώ ένα προϊών κάνω ενημέρωση και πρέπει να έχω πειθώ. Συνεπάγεται και με αυτό που έχω σπουδάσει.

5. Πριν λίγο καιρό σε είδαμε σε επίδειξη μόδας στο καζίνο Princess όπου guest star ήταν η Βίκυ Κουλιανού. Μίλησε μας για αυτό.

Ήταν πολύ λαμπερή βραδιά και οι εμφανίσεις ρούχων, μαγιό και εσωρούχων ήταν μοναδικές. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη για την συμμετοχή μου στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε. Ευελπιστώ μελλοντικά να ακολουθήσουν πολλές παρόμοιες επιδείξεις.

6. Σε απολαύσαμε πρόσφατα και στην Θεσσαλονίκη σε fashion show όπου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Τι εντύπωση σου άφησε;

Ήταν σε ένα pool bar όπου πραγματοποιήθηκε το fashion show με την γνωστή εταιρία μαγιό και εσωρούχων underwear. Χαίρομαι που με εμπιστεύτηκε η εταιρία και που με πρότεινε για να αναδείξω και εγώ με την σειρά μου την collection της.

7. Έχεις κάνει πολλά promotions και συμμετοχές σε διάφορα event. Ποιο είναι αυτό που σου έμεινε χαρακτηριστικά;

Με ελκύει το μηχανοκίνητο όπου συμμετείχα σε βουλγαρικό πρωτάθλημα σε Ferrari σε φορτηγά και σε πολλά ακόμη αλλά ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η συμμετοχή μου στον ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια όπου πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το promotion με την εταιρία duo όπου σκοπός ήταν να ενημερώσουμε τον κόσμο για το προφυλακτικό και να κάνουν ασφαλές σεξ.

8. Αντιδράσεις προκάλεσε και η συμμετοχή σου στο video clip του Ρέλη με το κομμάτι «Σε λέω» με guest star τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Μίλησε μας για αυτό.

Έγινε χαμός με το συγκεκριμένο video clip είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο. Ελπίζω να κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί το αξίζει ο Γιάννης Ρέλης και ο κύριος Ψωμιάδης γλυκύτατος άνθρωπος, πάντα στηρίζει και είναι κοντά στην νεολαία.

9. Παρατηρούμε ότι πραγματικά κάνεις χαμό στα social media. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Έχει πλάκα. Το βλέπω σαν παιχνίδι.

10. Ένιωσες άβολα κάποια στιγμή, υπήρχαν απρεπή σχόλια;

Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου δέχομαι όλα τα σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά. Δεν σνομπάρω.

11. Τι δεν ανέχεσαι σε μια σχέση;

Την μιζέρια την λογοκρισία και την γκρίνια.

12. Ποια η σχέση σου με το άλλο φύλο;

Έχω ιδιαίτερη επικοινωνία με τους άντρες. Έχουν περισσότερο κατανόηση από τις γυναίκες, τους εμπιστεύομαι πιο εύκολα. Τηρούν ένα κώδικα μεταξύ τους όπου εμείς οι γυναίκες στερούμαστε.

13. Τι σε ενοχλεί και τι θα άλλαζες στην Ελλάδα?

Με ενοχλεί που σαν λαός είμαστε «τεμπέληδες» και κουτσομπόληδες. Θα ήθελα περισσότερη υπευθυνότητα και πειθαρχία.

14. Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Θέλω εξέλιξη και ποικιλία όσον αφορά αυτού που ασχολούμαι ήδη. Τα καλύτερα έρχονται.

15. Τι συμβουλές δίνεις στις νεαρές κοπέλες κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα;

Ταπεινότητα, ευγένεια και εργατικότητα.

16. Κλείσε την συνέντευξη με 3 ευχές σου…

Περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη στους γύρω μας. Ελπίζω η οικονομική κρίση σύντομα να ανήκει στο παρελθόν και τελευταία ευχή Κάντε τους εαυτούς σας ευτυχισμένους, ζήστε όπως θέλετε.

Ακολουθήστε την Φρειδερίκη Μέμμου στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: