Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με διαφορά στήθους στο Instagram

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι με διαφορά στήθους στο Instagram

Η παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι (Florinda Petruzzellis) φόρεσε bikini που αναδείκνυε το μπούστο της και τάραξε όλο το Instagram, και τους φίλους της που την ακολουθούν. Είναι θεά, τι να λέμε τώρα.

Μπορεί η εκπομπή του Alpha, «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» να έριξε αυλαία αλλά η συνεργάτιδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Φλορίντα Πετρουτσέλι ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές αποδεικνύοντας ότι είναι ένα κορίτσι που αξίζει να υπάρχει στην τηλεόραση και είναι αυτόνομο, αυτόφωτο και με ιστορία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας έχει τρελάνει με τις καλοκαιρινές της πόζες στα social media.

Γι ακόμα μια φορά η παρουσιάστρια φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό, αυτή τη φορά bikini, που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το μπούστο της. Η sexy φωτογραφία της Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Instagram έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις, κάνοντας τα likes να πάρουν «φωτιά».

Τώρα οι υπεύθυνοι της τηλεόρασης του Alpha ίσως την αξιολογήσουν αλλιώς, βλέποντας τη με διαφορετικό μάτι, αφού το κορίτσι αρέσει και ο θεός εκτός του ταλέντου της στο να παρουσιάζει θέματα, είναι προικισμένη και με σωματικές αναλογίες που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τη Φλορίντα Πετρουτσέλι τη γνωρίσαμε καλύτερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Star, όπου παρουσίαζε τη στήλη της μόδας με τα σπαστά ελληνικά της, αλλά αποχώρησε το 2013 από την εκπομπή. Την θυμόμαστε να ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Λιάπη, ανιψιού του πολιτικού Μιχάλη Λιάπη.

Για την ιστορία σας θυμίζουμε πως η καυτή Φλορίντα είναι καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). Γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά η οικογένειά της μετακόμισε αμέσως για Ιταλία. Εκεί μέχρι τα 18 έζησε στη Φότζια, μετά πήγε στο Μιλάνο και στα 20 ήρθε στην Ελλάδα χτυπημένη από… έρωτα. Στα πάτρια εδάφη δοκίμασε πολλές δουλειές. πέρασε από αρκετές δουλειές, όπως βοηθός στιλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Δείτε και κάποιες πόζες της παλαιότερες, τότε που κοίταζε ανέμελα στον φακό :