6 καλοκαιρινά outfits για σένα που λατρεύεις το minimal στιλ

6 καλοκαιρινά outfits για σένα που λατρεύεις το minimal στιλ

Η minimal αισθητική είναι πάντα μία από τις αγαπημένες των γυναικών. Ανεξάρτητα από τάσεις κι εποχές, ο μινιμαλιστικός τρόπος ντυσίματος έχει τη δική του γοητεία.

Προφανώς και μπορείς να προσαρμόσεις τα trends στο προσωπικό σου minimal style, αρκεί να βρεις τον τρόπο. Γιατί η minimal αισθητική έχει να κάνει με τις γραμμές κυρίως και στη συνέχεια με τα χρώματα και τα prints.

Σε περίπτωση, λοιπόν που λατρεύεις το λευκό, το μαύρο και το γκρι και δεν θες να δοκιμάσεις κάτι από την πολύχρωμη παλέτα του φετινού καλοκαιρινού, εδώ θα βρεις τις πιο όμορφες, κομψές και καθόλου βαρετές street ιδέες για το minimal outfit σου.

Τα μονόχρωμα looks σε ουδέτερες αποχρώσεις είναι ιδανικά για σένα που θες να έχεις ένα minimal look το καλοκαίρι.

Το μαύρο φόρεμα με διακριτικές λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μπορεί να γίνει άνετα ένα από τα πιο στιλάτα summer outfits.

Μπορείς με τα αξεσουάρ να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το μαύρο, mini φόρεμά σου. Η ψάθινη τσάντα και τα ένα ζευγάρι mules αρκούν για να δώσουν extra στιλ.

Το λευκό και το μαύρο είναι ένας απόλυτα μινιμαλιστικός συνδυασμός, τον οποίο μπορείς να κάνεις πιο στιλάτο με μία ταμπά πινελιά.

Όλα είναι θέμα συνδυασμών και στη minimal αισθητική. Η denim σαλοπέτα με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers, αν έχει τη σωστή εφαρμογή (όχι πολύ στενή, ούτε φαρδιά), είναι σίγουρα μία από τις επιλογές σου.

Το γκρι μπορεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές σου το καλοκαίρι, αλλά αν θες να μείνεις πιστή στη minimal αισθητική, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μία ανοιχτόχρωμη γκρι απόχρωση.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike