H Τζούλια Αλεξανδράτου τρέλανε και την Μύκονο!!!

H Τζούλια Αλεξανδράτου τρέλανε και την Μύκονο!!!

H Τζούλια Αλεξανδράτου τρέλανε κανονικά όλη την Μύκονο, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν πιστά στο Facebook, ανεβάζοντας συνεχόμενα πόζες της που πραγματικά είναι όλα τα λεφτά. Αυτό το κορίτσι το έχει, και δεν λέει να το αφήσει.

Είχε πολύ καιρό να μας απασχολήσει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά αυτή τη φορά του έδωσε και κατάλαβε. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Τζούλια έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου 1986 στην Γλυφάδα και είναι Ελληνίδα φωτομοντέλο, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και πρώην πορνοστάρ με τεράστια επιτυχία.

Ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος είναι Έλληνας επιχειρηματίας με καταγωγή από την Κεφαλλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ – Αλεξανδράτου, είναι πρώην μοντέλο με καταγωγή από την Μεγάλη Βρετανία. Η Τζούλια έχει επίσης μια αδερφή, την Άρτεμις, που είναι λαϊκή τραγουδίστρια, το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή όπως η Τζούλια, αλλά σε μελαχρινή έκδοση..

Η Τζούλια ξεκίνησε από παιδί να εργάζεται ως μοντέλο, συμμετέχοντας σε εκπομπές διαφημίζοντας έτσι παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις 17 ετών, κέρδισε τον τίτλο της «Miss Young» στα καλλιστεία του ANT1, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 21 ετών, εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006, ενώ αρχικά τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν τον διαγωνισμό, έχασε τελικά τον πρώτο τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου, λόγω μια γκριμάτσας που έκανε την τελευταία στιγμή, και της στέρησε την πρωτιά.

Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή «Megalicious chart live» του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA, ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, «Μόνο Για Σένα» και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ.

Το 2007, ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το «Βασίλισσα της πίστας» και το «Στόχος είναι τα λεφτά» για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περράκη «Ψυχραιμία», στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μεταξύ άλλων.

Ήταν παρουσιάστρια της εβδομαδιαίας εκπομπής του ΑΝΤ1 «Music bee», η οποία σταμάτησε στο τρίτο επεισόδιο λόγω των μικρών ποσοστών τηλεθέασης από την AGB.

Το 2010, η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ηλικία 25 ετών, πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένη ταινία πορνό μαζί με τον Γάλλο πορνοστάρ Ian Scott, που διανεμήθηκε μέσω των πρακτορείων τύπου εσωτερικού σε 120.000 DVD και που προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμη πορνό λαμβάνοντας έτσι ποικίλα σχόλια. Συμμετείχε σε ακόμη 3 ταινίες πορνό πριν αποσυρθεί οριστικά από τον χώρο το 2012.

Τον Νοέμβριο του 2016, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Τάσο Ποτσέπη, το τραγούδι «Αγάπη Μόνο».

Θα πρέπει ακόμα να αναφέρουμε ότι στις 20 Ιουνίου 2013, παντρεύτηκε στην Αυστρία τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο και έκτοτε ζούσαν στην Βιέννη. Το φθινόπωρο όμως του 2016, η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη της, το χωρισμό τους και την μόνιμη εγκατάσταση της, πίσω στην Ελλάδα, αφού δήλωσε ότι έχει αγοράσει και σπίτι στο Νέο Ψυχικό.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II το Official Instagram και στο Instagram II

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς:

Ξεκινάμε με μαύρισμα και γυμναστική στην ξαπλώστρα για την Τζούλια Αλεξανδράτου στην Μύκονο στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει τις τελευταίες ημέρες στο Facebook από την παραμονή της στο νησί των Ανέμων:

Δείτε και ορισμένα εντυπωσιακά, αλλά παλαιότερα βίντεο με την Τζούλια στην Μύκονο, γιατί από παλιά αυτό το κορίτσι μας άρεσε.. και στον νησί των Ανέμων πάντα έδινε τον καλύτερο εαυτό της μπροστά στην κάμερα.

Φωτιά και λάβρα η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Μύκονο στις 24 Μαρτίου 2015:

Το εντυπωσιακό show της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του αγάπη μόνο στο Super Paradise στις 28 Αυγoύστου 2016:

Η τραυματισμένη Tζούλια Αλεξανδράτου με λεοπάρ μαγιώ λιάζεται στον Ορνό στις 4 Αυγούστου 2016:

Τζούλια Αλεξανδράτου λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και ο άντρας της στις 31 Ιουλίου 2015:

Η Τζούλια Αλεξανδράτου λύνει την σιωπή της και μιλάει αποκλειστικά στο Mykonos Live Tv στις 30 Ιουλίου 2015: