Solci Perez: Το κορίτσι του καιρού της Αργεντινής

Solci Perez: Το κορίτσι του καιρού της Αργεντινής

Η Solci Perez είναι το μοντέλο που λέει τον καιρό στο αθλητικό κανάλι της τηλεόρασης «TyCSports» και μοιράζει απλόχερα «εγκεφαλικά» με τις «καυτές» εμφανίσεις, και με τις πόζες της στο Instagram. Έχει χιλιάδες οπαδούς, και θαυμαστές που αυξάνονται κάθε ημέρα.

Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει φανατικούς οπαδούς, και κάθε τηλεοπτικό κανάλι που ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο έχει και μια εντυπωσιακή γυναίκα για να κλέβει την καρδιά τους, όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και για τις αθλητικές της γνώσεις.

Ο λόγος λοιπόν για την Solci Perez, ή αλλιώς  María Sol Pérez όπως είναι ολογράφως το όνομά της, αυτό το πληθωρικό «κορίτσι του καιρού» της Αργεντινής που με τις εμφανίσεις της στο «TyCSports» τους αφήνει όλους άφωνους.

Επιπλέον, η 23χρονη Solci Perez δεν έχει κανένα ενδοιασμό να ποζάρει προκλητικά στα κοινωνικά δίκτυα, αφού ανεβάζει φωτογραφίες που αρκετές έχουν επικριθεί από το Instagram και τις έχει κατεβάσει λόγω του υψηλού σέξι επιπέδου της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram τα πάει υπέροχα αφού με 760 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1.2 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter και στο Iinstagram

Ως απόδειξη, όλως όσων σας αναφέρουμε παραπάνω είναι να δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: