Βαρβάρα Ταχιρλάρη: Η πιο όμορφη Ελληνίδα

Βαρβάρα Ταχιρλάρη: Η πιο όμορφη Ελληνίδα

Η Βαρβάρα Ταχιρλάρη δεν μας αφήνει περιθώρια αφού δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε την εντυπωσιακή ομορφιά της, αλλά και τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram. Αν και μόλις 23 ετών εντούτοις κάνει όλους να την προσέξουν για το στιλ της.

Η Βαρβάρα Ταχιρλάρη είναι μια νέα και φρέσκια κοπέλα από την Κόρινθο, και ποζάρει σαν μεγάλη σταρ, γιατί και εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες διαθέτει, αλλά και πολύ γλυκά χαρακτιριστικά προσώπου, που την αναδεικνύουν ως μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες.

Αγαπά πολύ την μόδα, τα μαγιό και ξέρει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, αφού όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν όλες είναι μια και μία.

Μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Instagram το αναφέρει καθαρά, είναι «Brand Ambassador» και «fashion influencer» και της αρέσει να δειγματίζει πάνω στο σώμα της νέες τάσεις της μόδας κι έτσι ασχολείστε μα την προώθηση ρούχων.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι με μόλις 343 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή πάνω από 61,5 χιλιάδων followers, γιατί οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά πολύ όμορφες και εντυπωσιακές.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Βαρβάρα Ταχιρλάρη (Barbara Tahirllari), όπως είναι ο λογαριασμός της στο Facebook έχει τελειώσει «hairdresser»και όνειρό της είναι να δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων, πράγμα που της το ευχόμαστε ολόψυχα.

Ξεχωρίζει από το tattoo στο πίσω μέρος της αριστερής της ωμοπλάτη που εικονίζει μια πολύχρωμη πεταλούδα..

Αυτός είναι ο λόγος που έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook για να ανεβάζει εκεί τις όμορφες επαγγελματικές της φωτογραφίες από τις δουλειές της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν: