Lily Marie: Κομμώτρια για «τρελά» γούστα

Lily Marie: Κομμώτρια για «τρελά» γούστα

Υπάρχουν γυναίκες, που ξέρουν να μαγνητίζουν με το βλέμμα και τα προσόντα τους. Αυτό κάνει και η ξανθιά κομμώτρια από την Βοστόνη Lily Marie, ποζάροντας με καυτές πόζες στα social media.

Αν βρισκόσασταν ποτέ στον… δρόμο της Lily Marie, σίγουρα θα θέλατε να μπείτε στο κομμωτήριο για να σας κάνει… καινούριους. Η καυτή Αμερικανίδα από την Βοστόνη της Μασαχουσέτης  ασχολείται με το hairstyle, αλλά και με το μόντελινγκ.

Όμως, διαθέτει και έναν από τους πιο όμορφους λογαριασμούς στο Instagram πάνω από 113.000 followers και κάθε της πόζα συγκεντρώνει χιλιάδες likes από τον ανδρικό πληθυσμό που δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά της, καθώς διαθέτει γατίσιο βλέμμα και τέλειες καμπύλες σαν σήμα κατατεθέν και ενθουσιάζει τους followers της.

Το ξανθό μοντέλο από την Αμερική με τις γαλλικές, ιρλανδικές και ιταλικές ρίζες, είναι αρκετά δραστήρια αφού τις αρέσει η γυμναστική για αυτό άλλωστε και τα οπίσθια της κόβουν την ανάσα. Έχει φωτογραφηθεί σε πολλά αντρικά περιοδικά και αυτό που επιθυμεί κατά την πρώτη επαφή με έναν άντρα είναι να την κοιτά στα μάτια.

Αυτές τις μέρες η Lily συμμετέχει σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της «Miss Jetset 2017» και ζητά να την ψηφίσουμε, όπως η ίδια σημειώνει στο προφίλ της στο instagram.

Αξίζει λοιπόν να το ψηφίσουμε αυτό το κορίτσι στο : MISS JETSET MAG

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…