Ολυμπιακός: Προχωράει για Ροντρίγκες και Βάις!

Ολυμπιακός: Προχωράει για Ροντρίγκες και Βάις!

Το σίριαλ με τον προπονητή του Ολυμπιακού οδεύει προς το τέλος του και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν πλέον ταχύτητα και στα μεταγραφικά. Στην τελική ευθεία οι υποθέσεις Ροντρίγκες-Βάις.

Κλείνει προπονητή και φορτσάρει μεταγραφικά ο Ολυμπιακός.

Η κατάληξη στο θέμα προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπεσνίκ Χάσι, «λύνει» τους «ερυθρόλευκους» και στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, καθώς μέχρι τώρα τους… φρέναρε.

Το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι του Στίβεν Ντεφούρ, αλλά φυσικά έχει γίνει προεργασία όλο το διάστημα και για άλλες περιπτώσεις. Ως γνωστόν, οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά με τις περιπτώσεις τον Γκονσάλο Ροντρίγκες, Βλάντιμιρ Βάις και Φελίπε Μόρα. Για τους πρώτους δύο ίσως σημειωθούν εξελίξεις προσεχώς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Αργεντινού στόπερ και του πρώην εξτρέμ των Πειραιωτών.

Στην Ιταλία ανέφεραν το Σάββατο ότι ο 33χρονος στόπερ είναι κοντά στο να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό, ενώ τη Δευτέρα ΜΜΕ της Φλωρεντίας υποστήριζαν ότι οι σημαντικές επιλογές που έχει είναι οι «ερυθρόλευκοι» και η Σαν Λορέντσο, ενώ σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ είναι στη λίστα και της Λάτσιο ο πρώην αρχηγός της Φιορεντίνα.

Παράλληλα, στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι εκτός από τον Ολυμπιακό ο Σλοβάκος εξτρέμ δέχεται… πρέσινγκ και από την Τρανζοσπόρ.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/olumpiakos-proxwraei-gia-rodrigkes-kai-bais/3364083