Η Nadeea Volianova λατρεύει τον Johnny Depp!!! Δεν υπάρχει!!!

Η Nadeea Volianova λατρεύει τον Johnny Depp!!! Δεν υπάρχει!!!

Η Nadeea Volianova είναι μια δυναμική θαυμάστρια του ηθοποιού Johnny Depp, που με αφορμή τους «Πειρατές της Καραϊβικής» που προβάλλεται στους κινηματογράφους είπε να το δείξει σε μια τολμηρή σειρά φωτογραφήσεων.

Η Nadeea Volianova, ένας μεγάλη θαυμάστρια του Αμερικανού ηθοποιού Johnny Depp, και με μια τολμηρή σειρά φωτογραφιών θέλει να περάσει το μήνυμα στους υπόλοιπους λάτρεις της κινηματογραφικής σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής» να πληρώσουν για να δουν τη νέα ταινία στους κινηματογράφους, αντί της ηλεκτρονικής έκδοσης που ξεκίνησε την Τρίτη 25 Μαΐου 2017.

Τώρα, για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 30χρονη Nadeea Volianova μια Ρωσο-Γάλλίδα ποπ τραγουδίστρια, dj, ζωγράφος και ηθοποιός με υπέροχο σώμα, που όποτε τόλμησε να κάνει «προκλητική» φωτογράφηση κέρδισε τα αντρικά βλέμματα.

Η Nadeea Volianova, είναι μια γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, ράπερ και ηθοποιός η οποία έχει μοιραστεί με μεγάλη επιτυχία την σχέση της με τον κόσμο.

Το πρώτο της άλμπουμ ήταν το «Jealousy’» που κυκλοφόρησε το 2005 και μέχρι σήμερα, είχε περισσότερα από τέσσερα full-length άλμπουμ.

Αυτό το κορίτσι θεωρείται ως η Ρωσίδα Lady Gaga, που σύντομα πρόκειται να φτάσει στη θέση των κορυφαίων προσωπικοτήτων του Hollywood, αφού κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι, στις 2 Σεπτεμβρίου, 1986.

Έχει πολλούς φίλους, στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα στο Instagram με μόνο 212 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 110 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε την σελίδα της: nadeea.com

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: