Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Η Πειραιώτισσα της Κρήτης με τεράστια καριέρα!!!

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Η Πειραιώτισσα της Κρήτης με τεράστια καριέρα!!!

Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη λένε πως μοιάζει πολύ στην Αντζελίνα Τζολί, άλλοι πάλι θεωρούν πως είναι η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι. Υπήρξε το κορίτσι του Θέμου στο «Όλα» έπαιξε στους «κηπουρούς του Mega» και μας χάρισε υπέροχες φωτογραφίες στο «Nitro» και στο «Max».

Αυτός ήταν ένας πολύ καλός λόγος για της αφιερώσουμε τον χρόνο μας και να πραγματοποιήσουμε ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά μας. Απολαύστε την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη στις πιο σέξι φωτογραφίες της.

H Αγγελίνα, έχει καταγωγή από την Κρήτη, και ρίζες από τη Μικρά Ασία και την Αίγυπτο. Είναι πτυχιούχος διαιτολογίας, έχει σπουδάσει μπαλέτο και μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

To 2011 εμφανίσθηκε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασίαδη, «Όλα» κερδίζοντας πολύ καλά σχόλια αφού αυτό το κορίτσι είναι μια μελαχρινή θεά, που αν ζούσε στην αρχαιότητα όλοι θα προσκυνούσαν.

Έχει δηλώσει ότι: «Δεν έχω πολύ extreme εσώρουχα αλλά είναι όλα πολύ σεξουαλικά και ωραία. Έχω πάντως λατρεία στους κόκκινους φιόγκους στα εσώρουχα. Νιώθω σαν δωράκι που περιμένει κάποιον να το ξετυλίξει…».

Όσο για την άποψη που έχει για το σεξ; Σούπερ! «Δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά. Αν βάλεις όρια, χαλάει η μαγεία. Ούτε το να βγάλεις video με τον φίλο σου ούτε το να κάνεις sex σε δημόσιο χώρο είναι απαγορευμένο. Για μένα, και τα δυο είναι αποδεκτά, ανάλογα τον παρτενέρ φυσικά».

Η γοητευτική Αγγελίνα με ότι και εάν κάνει μαγνητίζει τα βλέμματα, και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η γοητευτική Αγγελίνα είναι ένα κορίτσι με πτυχίο που πλέον επιλέγει τις φωτογραφήσεις της στον χώρο του modeling.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη στις πανέμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τη να χορεύει τσιφτετέλι:

Δείτε τη και ως νοσοκόμα στην παρακάτω διαφήμιση του Τζόκερ:

Απολαύστε τη και σε ένα βίντεο-αφιέρωμα:

Δείτε την Αγγελίνα, στο ντεµπούτο στη μικρή οθόνη το 2010 με τους «Οι κηπουροί του Mega»..  Επίσης είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο «Εθνική Ελλάδος» και στο αντίστοιχο του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Καλές Δουλειές», τηλεοπτικά είναι σε άλλη φάση.

Να σημειώσουμε ότι το 2012 την είδαμε σε διαφήμιση που έπαιζε στην Κύπρο, με ξηρούς καρπούς Serano.

Η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη και η Αθηνά Βαφείδου συμμετέχουν στο νέο βιντεοκλίπ του Γαλλοτζαμαϊκανού dj, παραγωγόύ και τραγουδιστή Willy Williams που γυρίστηκε στην Μύκονο και κλέβουν την παράσταση με την εκρηκτική παρουσία τους.

aggelina mataliotaki 72aggelina mataliotaki 71aggelina mataliotaki 70aggelina mataliotaki 69aggelina mataliotaki 68aggelina mataliotaki 67aggelina mataliotaki 66aggelina mataliotaki 65aggelina mataliotaki 64aggelina mataliotaki 63aggelina mataliotaki 62aggelina mataliotaki 61aggelina mataliotaki 60aggelina mataliotaki 59aggelina mataliotaki 58aggelina mataliotaki 57aggelina mataliotaki 56aggelina mataliotaki 54aggelina mataliotaki 53aggelina mataliotaki 52aggelina mataliotaki 51aggelina mataliotaki 50aggelina mataliotaki 49aggelina mataliotaki 48aggelina mataliotaki 47aggelina mataliotaki 46aggelina mataliotaki 45aggelina mataliotaki 43aggelina mataliotaki 42aggelina mataliotaki 41aggelina mataliotaki 40aggelina mataliotaki 39aggelina mataliotaki 38aggelina mataliotaki 37aggelina mataliotaki 36aggelina mataliotaki 35aggelina mataliotaki 34aggelina mataliotaki 33aggelina mataliotaki 32aggelina mataliotaki 31  aggelina mataliotaki 29aggelina mataliotaki 28aggelina mataliotaki 27aggelina mataliotaki 26aggelina mataliotaki 25aggelina mataliotaki 24aggelina mataliotaki 23aggelina mataliotaki 22aggelina mataliotaki 21aggelina mataliotaki 20aggelina mataliotaki 19aggelina mataliotaki 18aggelina mataliotaki 17aggelina mataliotaki 16aggelina mataliotaki 15  aggelina mataliotaki 13aggelina mataliotaki 12aggelina mataliotaki 11aggelina mataliotaki 9aggelina mataliotaki 7aggelina mataliotaki 5aggelina mataliotaki 4aggelina mataliotaki 3aggelina mataliotaki 1

aggelina mataliotaki 8aggelina mataliotaki 64aggelina mataliotaki 63aggelina mataliotaki 30aggelina mataliotaki 14aggelina mataliotaki 10