Αγγελόπουλοι : «Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

Αγγελόπουλοι : «Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μία τεράστια νίκη στην ιστορία του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προκρίθηκε στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας.

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αμέσως μετά το τέλος του ματς μίλησε για αυτή την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αυτή η στιγμή είναι μία από τις κορυφαίες στον σύλλογο.

Κόντρα σε όλους και σε όλα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου:

«Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα οι παίκτες όλοι σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμη και όταν οι πρωταγωνιστές δεν βρίσκονται σε πολύ καλή ημέρα και δεν είναι καλά αναλαμβάνουν άλλοι δράση και στο τέλος γίνεται αυτό που πρέπει. Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο, εννοώ με τον τρόπο που έγινε».

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε:

«Είναι σίγουρα από τις πιο κορυφαίες στιγμές. Δεν γίνεται να κάνεις συγκρίσεις. Όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα, σήμερα καταλάβατε τι εννοούμε. Είδατε τι αντιμετωπίζουμε τα έχουμε πει πολλές φορές, έχουμε καταφέρει να ανταποκρινόμαστε κόντρα σε ομάδες με τεράστια διαφορά στα μπάτζετ.

Με τη ψυχή, με το οικογενειακό κλίμα και άλλα μυστικά που έχουμε, μπορούμε και συνεχίζουμε να τα καταφέρνουμε, αυτό σημαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».