Ένα Instagram όλο «καυτές» Βραζιλιάνες!!!

Ένα Instagram όλο «καυτές» Βραζιλιάνες!!!

Η Βραζιλία είναι μια χώρα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη, και το «sexy clube» είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους που φωτογραφίζει τις πιο όμορφες κοπέλες της χώρας. Οι πιο «καυτές» Βραζιλιάνες ποζάρουν σ΄ένα λογαριασμό του Instagram και προκαλούν.

SEXY CLUBE

Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για τα κορίτσια από την Βραζιλία, και τις φωτογραφήσεις τους στο «sexy clube», που είναι ένα διαδικτυακό έντυπο που αξίζει να γνωρίζεις, κάτι ομορφότερο από το Playboy.

Όπως όλοι οι σοβαροί ιστότοποι που σέβονται τον εαυτό τους, έτσι και το «sexy clube» έχει δημιουργήσει ένα πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram για όλους τους φίλους του.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι με μόνο 861 δημοσιευμένες φωτογραφίες έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 182 χιλιάδες followers. Έτσι, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε περισσότερο και να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στα μοντέλα που προβάλει.

Η αλήθεια είναι ότι στη Λατινική Αμερική έχουν θεοποιήσει το καλλίγραμμα γυναικεία σώματα, και αυτός είναι ακόμα ένα λόγος που μικραίνει η απόσταση της μακρινής Βραζιλία με την Ελλάδα.

Έτσι, αυτό που θέλουμε να γνωρίζει το αναγνωστικό μας κοινό είναι ότι η Βραζιλία δεν είναι γνωστή για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τις χειρουργικές επεμβάσεις ομορφιάς, που κατατάσσουν τη χώρα στην πρώτη πεντάδα σε παγκόσμιο επίπεδο, για να μην πούμε στην πρώτη θέση.

Όμως, δεν μας πειράζει, ούτε μας ενοχλεί, αν κάποιες από τις κοπέλες έχουν υποστεί «φουσκώματα», γιατί όπως και να το κάνουμε το όμορφο και το ωραίο δεν επιδέχονται κίτρινης κριτικής.

Δείτε το site: sexyclube.uol.com.br

Δείτε το «sexy clube» στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

SEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBESEXY CLUBE