Ανύπαρκτοι Πράσινοι Λαγοί…

Γεγονός είναι ένα, τους δώσαμε το δικαιώμα να βγουν από τα λαγούμια τους. Να βγάλουν γλώσσα και να μην λένε να το κλείσουν το ρημάδι και λένε λένε μας ζαλίσαν και τα @@@@@!!! Δυο κουβέντες προς τους ανύπαρκτους, ας πούμε και καλά “αιώνιους” αντιπάλους…

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ

Βρε αιώνια στερημένοι, βρε τελειωμένοι, βρε ξεφτίλες του Ελληνικού μπάσκετ, ένα παιχνίδι πήρατε κι αυτό όπως πάντα με τρομοκρατία. Δεν λέω πως παίξαμε καλά και χάσαμε, χάσαμε με τα χέρια κάτω, άγνωστο ακόμα το γιατί. Άγνωστο γιατί οι τιτανομέγιστοτεράστιοι παικταράδες μας δεν μας κάναν το χατήρι να σας δώσουν χαστουκιά να ψάχνετε να βρείτε τα μούτρα σας για πολύ καιρό, να μπείτε στις γνωστές σας τρύπες και να κάνετε να ξανά δείτε το φως το ήλιου για πάρα πολύ καιρό.

Βρε ρεζίληδες όλων των ομαδικών σπορ πανελλαδικός, μια νίκη κάνατε στο μπάσκετ και η πράσινη ουρά σας κουνιέται σαν γριά π0uτ@n@ στη Συγγρού… Δεν αργεί η μέρα που θα ακούτε τις λέξεις Ολυμπιακός, Θρύλος, Γαύρος κτλ και θα τρέχετε να κρυφτείτε όπως ήδη κάνετε, (ξέρετε εσείς), σε όλα τα υπόλοιπα σπορ που είσαστε ανύπαρκτοι.

Η διαφορά του Θρύλου από εσάς αλλά και από όλους τους αλλόθρησκους είναι τέτοια που ούτε με κιάλι δεν μας βλέπετε. Τι να μιλήσετε και τι να πείτε, για ποδόσφαιρο,,,,; Τελευταίο πρωτάθλημα σας το 2010 κι από τότε όπως και πιο πριν ερυθρόλευκα τα γλέντια. Στο βόλεϊ,,,; Τελευταία σας χαρά στο μακρινό 2006, από τότε ο Θρύλος έχει τέσσερα και όπου σας βρίσκει σας πελεκάει. Να μιλήσουμε για πόλο,,,; Ένα τεράστιο μηδέν στο ενεργητικό σας όσο η πλατεία Ομονοίας και λίγο λέω, 27 ο μέγιστος Θρύλος!!!

Παίζει να είστε οι μοναδικοί οπαδοί στον κόσμο που λόγω ανυπαρξίας παντού έχετε κάνει σημαία σας το μπάσκετ. Πρόσφατα πήρε το αυτί μου πως ετοιμάζετε ομάδα Baseball,,, άκου Baseball,,,, χαχαχαχαχα…. Άντε με το καλό μπας και νιώσετε κι εσείς κάπου πρωταθλητές, μιας και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα, άκου Baseball,,,, χαχαχαχαχα, αλλά όπου κι ότι κι αν κάνετε ένας Θρύλος θα είναι ο εφιάλτης σας.

Τι να περιμένει κανείς από οπαδούς που έχουν τα μούτρα και πανηγυρίζουν ακόμα Γουέμπλεϊ, τι να περιμένει κανείς από την ομάδα της μπόχας, της βρωμιάς, των ρουφιάνων, των SS και της χούντας.

ΥΓ.1 40 ο Αυτοκράτορας Θρύλος 38 όλοι σας μαζί.

ΥΓ.2 Ροζ φανέλα η πρώτη σου Βαζέλα, κόκκινα φοράνε αυτοί που σε γλεντάνε….

ΥΓ.3 Φάτε τους Αδέλφια Σύνγαυροι, μην τους αφήνετε να σας κουνιούνται, πίσσα και πούπουλα σε κάθε πράσινο λαγό.

ΥΓ.4 My name is Red, Red Agent7 , χαχαχαχαχα (το πιάσαμε το υπονοούμενο έτσι,,,) κι όπου σας βρίσκω θα σας καίω. Παντού και πάντα Θρύλος ρε….. Παντού και πάντα Πειραιάς….. Παντού και πάντα τιμωρία από τον τεράστιο σε καρδιά και ψυχή Ερυθρόλευκο Λαό!!!

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…