Ντροπή τους.-

Τελεία και παύλα, πιο γελοίος και τραγικός πεθαίνεις εκτός κι αν είσαι Βάζελος. Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το RedVoice.gr!!!

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

OParola

Τα δύο πανό που βλέπετε στις φωτογραφίες κρατούσαν με καμάρι οι Βάζελοι χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ τραγουδούσαν πως το Κόσσοβο καλώς πέρασε σε ξένα χέρια. Προσέξτε για το Κόσσοβο το οποίο είναι ένα τεράστιο θέμα στα Βαλκάνια και ως γνωστόν ανέκαθεν ήταν έδαφος της Σερβίας που ζούσαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι οι οποίοι όσοι δεν πρόλαβαν να φύγουν σφαγιάστηκαν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Τι λένε λοιπόν και γιατί τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ της Παρτίζαν κι όχι μόνο, θέλοντας να δημιουργήσουν ρήγματα στον Αξιοζήλευτο, Αδελφοποιημένο Ερυθρόλευκο Λαό, όχι πως δεν είναι.

Στο πρώτο λοιπόν έγραψαν:

“Εμείς και τα κακά μπλε αγόρια, (εδώ γελάμε από την πολύ αγορίλα, τέλος πάντων, εννοούν την Κροατική Δυναμό Ζάγκρεμπ) είμαστε αδελφοποιημένοι λόγω σεβασμού, δεν είμαστε αδέλφια σαν κι εσάς λόγω θρησκείας. Ποτέ δεν θα το καταλάβετε αυτό καθότι δεν φοράτε παντελόνια”

Είπαν τώρα οι παντελονάτοι που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν!!!

Ντροπή σας, θα μιλήσετε εσείς για παντελόνια, εσείς που κυκλοφορούσατε με τις φούστες γιατί το πρόσταζε η μόδα της μαϊμούς σας κάποτε, για να αισθανθείτε ντροπή όμως θα πρέπει να έχετε και τσίπα και η τσίπα συνοδεύεται από @ρχιδι@ που κι από αυτά δεν διαθέτετε ως γνωστόν, ποιος τα έχασε όμως για να τα βρείτε εσείς…

Στο δεύτερο πανό έγραψαν:

Απόψε παρακολουθείτε την πράσινη ουρά μας, (σαν λαγοί που είναι καλά το πήγαν μέχρι εκεί) γύφτοι μΟΥni@ gamw τις m@n@des sas.

transparent

Βρε γελοίοι, βρε ανύπαρκτοι και ανιστόρητοι αν δεν υπήρχαν τα ήθη και έθιμα μας τα πιστεύω μας και η θρησκεία μας δεν θα υφίστατο καν το Ελληνικό Κράτος, αλλά για σας ένα είναι το πιστεύω, η μασημένη σας αλογοτροφή.

Αυτά λοιπόν Αδέλφια Σύγαυροι από την ομάδα που για πρώτη φανέλα φορούσε κάτι σε ροζάκι, την ομάδα της χούντας, των γνωστών ρουφιάνων και της αλητείας, όχι πως δεν μας είναι γνωστό αλλά αυτή είναι η αθλητική τους παιδεία.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…