Αλκμήνη Δημητριάδου: Η πιο όμορφη οικονομολόγος

Αλκμήνη Δημητριάδου: Η πιο όμορφη οικονομολόγος

H Θεσσαλονικιά φοιτήτρια Αλκμήνη Δημητριάδου, είναι μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα που στο Instagram έχει προκαλέσει όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω της , αφού με μόνο 171 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 96.8 χιλιάδες Followers.

Μία φωτογραφία λέει περισσότερα από ότι χίλιες λέξεις, λένε οι Κινέζοι ωστόσο σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν δεκάδες εικόνες που αποδεικνύουν ότι η Αλκμήνη είναι η πιο εντυπωσιακή οικονομολόγος από την Θεσσαλονίκη.

Η Αλκμήνη Δημητριάδου, έχει κατακλύσει το λογαριασμό της στο Instagram με πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες με όμορφα μαγιό της, είτε με πολύ καλόγουστα ρούχα.

Η όμορφη οικονομολόγος από την Θεσσαλονίκη όπου κι αν πήγε βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Την είδαμε στην Σκιάθο, αλλά και στην Χαλκιδική φυσικά, για τις διακοπές της και πραγματικά «κόλασε» όλο τον ανδρικό πληθυσμό με το κορμί της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Facebbok της την είδαμε σε φωτογραφία της, μαζί με τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, όπως και σε διάφορα ταξίδια της σε Γερμανία, άλλα και στη γειτονική Βουλγαρία.

Είναι μια κοπέλα γήινη, που μπορεί να την συναντήσεις στον δρόμο. Πηγαίνει σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο Fcebook, σε νυχτερινά καταστήματα και bar που μπορεί να πάει ο καθένας μας, και αγαπάει την ελληνική μουσική.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη ΔημητριάδουΑλμήνη Δημητριάδου