Ζώδια και τυχερά παιχνίδια: Ποια είναι τα αγαπημένα τους;

Ζώδια και τυχερά παιχνίδια: Ποια είναι τα αγαπημένα τους;

Ανάλογα με τη φύση του, το κάθε ζώδιο ελκύεται από ένα τυχερό παιχνίδι.

Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που τραβά το ενδιαφέρον του και διασκεδάζει περισσότερο παίζοντάς το, πόσο μάλλον αν κέρδιζε κι ένα σημαντικό έπαθλο;

Κριός: Στοίχημα

Ο Κριός επιζητά ταχύτητα και ένταση γι’ αυτό του αρέσει να στοιχηματίζει σε αγώνες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, καθώς η αδρεναλίνη του κρατιέται στα ύψη, ιδιαίτερα όταν υπάρχει εναλλαγή στο σκορ.

Ταύρος: Λοταρίες

Ο Ταύρος δεν ρισκάρει με τα χρήματα, είναι της λογικής «κάλλιο πέντε και στο χέρι», οπότε προτιμά να παίζει κλασικά παιχνίδια (τύπου Λόττο, Τζόκερ κλπ) που το κόστος τους είναι μικρό και τα κέρδη μεγάλα… Κι αν του κάτσει;

Δίδυμοι: Ζάρια

«Ρίξε μια ζαριά καλή» έλεγε το παλιό λαϊκό άσμα κι ο Δίδυμος έχει «καλό χέρι»! Γι’ αυτό του αρέσουν τα ζάρια, συν ότι δεν θέλει να ξοδεύει πολύ χρόνο από τη ζωή του και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι γρήγορο και διασκεδαστικό.

Καρκίνος: Λαχεία

Ο Καρκίνος είναι παραδοσιακός τύπος. Προτιμά να αγοράζει λαχεία, εθνικά, λαϊκά, κρατικά… Θέλει να αφήνει μια πόρτα ανοιχτή στην τύχη, όχι όμως να χαλάει μεγάλα ποσά για να την κυνηγάει. Αν κερδίσει, πάντως, ένα μεγάλο έπαθλο το σίγουρο είναι ότι ο ευαίσθητος Kαρκίνος, θα προτιμήσει να κάνει κάτι για τους ανθρώπους που αγαπά.

Λέων: Ρουλέτα

Η ρουλέτα ταιριάζει στο glamorous στιλ του Λέοντα. Με τα ακριβά του ρούχα και το ποτό στο χέρι, μπροστά στο τραπέζι, έχει την αίσθηση ότι πρωταγωνιστεί σε κάποια χολιγουντιανή ταινία! Επειδή, λοιπόν, το Λιονταράκι έχει γενικά τον αέρα του σταρ και του αρέσει πάντα να κερδίζει στη ρουλέτα, θα μπορούσε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα τουρνουά!

Παρθένος: Blackjack

Η παρατηρητικότητα και το μέτρημα είναι που κάνουν το Blackjack ιδιαίτερα ελκυστικό στην Παρθένο, που περισσότερο το αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι μυαλού, παρά τύχης. Βέβαια, αν παίζοντας μπορεί να κερδίσει μια ξεχωριστή προσφορά για να κάνει -για παράδειγμα- το ταξίδι που πάντα ονειρευόταν, τότε το παιχνίδι αποκτά για εκείνη ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Ζυγός: Bingo

Ως κοινωνικό ζώδιο, ελκύεται κι από ένα κοινωνικό παιχνίδι, όπως το Bingo, όπου υπάρχουν ομάδες κι ο σεβασμός στους συμπαίκτες είναι απαραίτητος. Άσε που έχει και διάφορους συνδυασμούς που μπορεί να κερδίσει.

Σκορπιός: Πόκερ

Παιχνίδι αντοχής, στρατηγικής και μπλόφας το πόκερ, πώς να μην εξιτάρει τον Σκορπιό; Με το άγρυπνο μάτι του δύσκολα θα «εξαπατηθεί» ή θα τον κλέψει συμπαίκτης του. Πάντως προτιμά τραπέζια με λίγα άτομα.

Τοξότης: Φρουτάκια ή αλλιώς Κουλοχέρηδες

Κερασάκια, φραουλίτσες, καρδούλες, χρώματα, ήχοι, ταχύτητα, πώς να μην το καραδιασκεδάζει ο Τοξότης; Όταν τραβάει το μοχλό, νιώθει πιτσιρίκι! Αρκεί να μην το παρακάνει και να καταλάβει έγκαιρα ότι το παιχνίδι έχει πλάκα, όταν είναι υπεύθυνο. Σε περίπτωση που κερδίσει ένα σημαντικό έπαθλο, πάντως, ο Τοξότης θα κλείσει αμέσως εισιτήρια!

Αιγόκερως: Μπακαρά

Ένα παιχνίδι τράπουλας με πολύ αυστηρούς κανόνες, συν το ότι είναι ίσως το μόνο που οι άσσοι μετρούν για 1 και οι φιγούρες με… 0, οπότε είναι να μην ταιριάζει απόλυτα στον Αιγόκερω;

Υδροχόος: Ιπποδρομίες, κυνοδρομίες

Ο Υδροχόος δεν είναι και πολύ… fan των τυχερών παιχνιδιών, όμως αν του δοθεί η ευκαιρία θα ποντάρει σε κούρσες, ποτέ όμως τα φαβορί. Σχεδόν πάντα κυνηγά την έκπληξη γι’ αυτό και σπάνια κερδίζει.

Ιχθύες: Τροχός της Τύχης

Όχι αυτός στο γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, αλλά ο άλλος του καζίνο. Δεν κουράζει το μυαλό του Ιχθύ με πολύπλοκους όρους και κανόνες, χαλαρώνει, γυρίζει κι ό,τι κάτσει.