Στοιχημα για τον δρόμο του ταμείου

στοιχημα
στοιχημα

Επιστροφή στις νίκες Ολυμπιακός – Ατρόμητος στην Σούπερ Λιγκ

Για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο Καραϊσκάκη θα γίνει η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ξαναποκτήσουν την διαφορά τους από τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, τρεις πάνω από τον Πανιώνιο, που έχει ένα παιχνίδι παραπάνω και συνολικό απολογισμό 16-3-4 και γκολ 43 υπέρ και 13 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, μην μπορώντας να αποφύγει την ήττα, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, μην μπορώντας όμως να πάρει προβάδισμα, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών, έκανε ο 2-0 και πήρε μία πολύτιμη νίκη.

Την περασμένη Πέμπτη υποδέχτηκε την Μπεσίκτας για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ, προηγήθηκε με τον Καμπιάσο, αλλά ένα τραγικό λάθος του Λεάλι επέτρεψε στην Μπεσίκτας να κάνει το τελικό 1-1 και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Την επόμενη Πέμπτη θα γίνει ο επαναληπτικός στην Τουρκία και θα κρίνει ποία ομάδα θα συνεχίσει στον θεσμό.

Προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες στα τελευταία ματς, κάτι που είχε να συμβεί καιρό, έχασε από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Επίσης, προέρχεται από τέσσερα under 2,5 και πέντε no goal στα πιο πρόσφατα ματς. Στο Καραϊσκάκη, συνήθως δεν απειλείται, έχει δέκα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 30 φορές και δεχτεί μόλις πέντε τέρματα. Σήμερα, δεν θα αγωνιστούν οι Καπίνο, Βιάνα, Σεμπά και μάλλον ο αμυντικός Μποτία, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή, Τσόρι και Μάριν.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έχει ανέβει στην όγδοη θέση με 35 βαθμούς, μόλις τέσσερις πίσω από την πρώτη πεντάδα και συνολικό απολογισμό 10-5-8 και γκολ 24 υπέρ και 29 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ηρακλή και έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι πήρε μία σημαντική νίκη με γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, όπως ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Ηρακλή και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα με τον Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία, νίκες που του δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει για την πρώτη πεντάδα. Μακριά από το Περιστέρι έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 14-17. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 14 στα 23 under 2,5, με τα υπόλοιπα να είναι μοιρασμένα. Μοναδικός απόντας είναι ο τιμωρημένος αμυντικός Κιβρακίδης.

Προγνωστικά στοιχημα Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, να κάνει μία επαγγελματική νίκη και να αφοσιωθεί στο παιχνίδι της Πέμπτης, ο Ατρόμητος με τον Σα Πίντο βασίζεται στην αμυντική λειτουργία του, σήμερα, αναμένω κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,45 στις εταιρειες στοιχηματος

Μάχη για την Ευρώπη Ίντερ – Αταλάντα στο Ιταλικό πρωτάθλημα

Την 28η αγωνιστική της Σέριε Α θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ίντερ – Αταλάντα που είναι πολύ σημαντική διότι οι δύο ομάδες είναι οριακά στις θέσεις που προσφέρουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Ίντερ βρίσκεται στην έκτη θέση με 51 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Μίλαν και ένα λιγότερο από την Αταλάντα που κατέχει την Ευρωπαϊκή θέση μέχρι τώρα, ο συνολικός απολογισμός είναι 16-3-8 και γκολ 46 υπέρ και 28 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Κάλιαρι και μετά από μία καλή εμφάνιση έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης με τελικό σκορ 1-5, έκανε εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι, το σκορ τα λέει όλα, στο πρώτο μέρος το σκορ ήταν 1-2, ενώ τα τρία γκολ του δεύτερου ημιχρόνου, διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστικά κατάσταση, στα οχτώ τελευταία έχει έξι νίκες και δύο ήττες από Ρόμα και Γιουβέντους, σε αυτά τα ματς σκόραρε 16 φορές και δέχτηκε έξι γκολ. Στο γήπεδο της είναι αρκετά δυνατή με εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 28-12. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 16 στα 27 over 2,5 και 9 στα 13 over 2,5 εντός έδρας.

Η Αταλάντα κάνει μία εκπληκτική πορεία, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς, έναν πίσω από την τέταρτη θέση και ένα παραπάνω από την σημερινή αντίπαλο της Ίντερ, ο συνολικός απολογισμός 16-4-7 και γκολ 42 υπέρ και 26 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την ποιοτική Φιορεντίνα και μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι έμεινε στην λευκή ισοπαλία.

Μετράει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, όπου τα έξι από τα αυτά τα ματς ήταν με κάτω από τρία γκολ. Μακριά από την έδρα της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 22 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Συνολικά έχει 15 στα 27 over 2,5 και 8 στα 12 over 2,5 εκτός έδρας.

Προγνωστικά στοιχημα Ίντερ – Αταλάντα: Σημαντικότατο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, η νικήτρια θα πάρει προβάδισμα για πέμπτη θέση, έτσι θα τα δώσουν όλα για την νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα μείνω μακριά από το σημείο και θα προτείνω το γκολ γκολ, αφού οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,72 στις εταιρειες στοιχηματος