Κακός ο Ολυμπιακός Συνεχίζουμε με ηρεμία και ψυχραιμία !

Ένας κακός Ολυμπιακός έχασε από την τελευταία Αρμάνι με σκορ 99-83 , και έχασε την Ευκαιρία να περάσει πρώτος στην Βαθμολογία καθώς από χθες είχε χάσει η Τσσκα.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι ένα σημείου του παιχνιδιού , άλλα τελικά το παράτησε λίγο πριν το τέλος και η Αρμάνι πήρε αυτή την μεγάλη διαφορά , τα πολλά χαμένα ριμπάουντ ήταν το ποίο μεγάλο πλήγμα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε διάφορους πρωταγωνιστές  όπως στην αρχή του Αγώνα τον Κώστα Παπανικολάου   11 πόντους τον Μάντζαρη 9 πόντους στην 3 περίοδο  με 3/4 τρίποντα τα οποία κράτησαν τον Ολυμπιακό κοντά στην Αρμάνι αλλά και τον Έρικ Γκρίν που στην τελευταία περίοδο προσπάθησε για να ανατρέψει τα πράγματα με 10 πόντους αλλά και ο Μπριτς με 11. Ο Πρίντεζης  όσο έπαιξε ήταν θετικός με 16 πόντους στους 8 έμεινε ο Σπανούλης που δεν έκανε και τόσο καλό αγώνα Σε τραγική βραδιά Ο Ματ Λοτζέσκι  που έμεινε άποντος έχοντας 0/3 δίποντα και 0/4 τρίποντα.

 

Η Αρμάνι είχε σε καλή μέρα τον άφαντο για 29 λεπτά τον Νταβίντ Πάσκολο που μέσα σε 11 λεπτά έβαλε 15 πόντους αρχή δεδομένης από το τρίποντο στην λήξη της 3ης περιόδου όπου   έβαλε μπροστά την Αρμάνι  με 6 πόντους διαφορά (67-61, 30′). αλλά και ο Σίμων που είχε 16 πόντους ήταν αυτοί που έκαναν άνω-κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού.

Aυτά είπε ο Κόουτς Σφαιρόπουλος:

Άξιζαν να νικήσουν, πάλεψαν περισσότερο από εμάς και έδειξαν στο παρκέ ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Απόψε, το μεγάλο μας πρόβλημα, ήταν η άμυνα μας. Δεν παίξαμε επιθετικά, δεν είχαμε σκληράδα και δεν παίξαμε όπως τα περισσότερα βράδια. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι παίξαμε καλή άμυνα. Αλλά όταν έχεις τόσο κακή άμυνα και αφήνεις τη γηπεδούχο ομάδα να σου βάλει 58 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορείς να κερδίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που οι αντίπαλοι μας σκοράρουν 58 πόντους σε ολόκληρο το ματς και όχι σε ένα ημίχρονο. Σίγουρα αυτό το ματς μπορεί να μας γίνει ένα καλό μάθημα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ σε αυτή την αναμέτρηση, συνεχίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ να μας υποστηρίξουν, λυπάμαι που δεν τους δώσαμε πίσω αυτό που μας πρόσφεραν».

Αρμάνι Μιλάνο (Ρέπεσα): ΜακΛέιν 10, Χίκμαν 2, Καλνιέτις 5 (1), Ραντούλιτσα 7, Ντράγκιτς (1), Μάτσβαν (1), Πάσκολο 15 (1), Τσιντσαρίνι 7, Σάντερς 10, Σίμον 16 (2).

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (2), Μπιρτς 11, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 5 (1), Σπανούλης 8, Γουότερς 4, Μιλουτίνοφ 5, Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 11 (1), Μάντζαρης 9 (3), Λοτζέσκι.

Τα δεκάλεπτα: 15-21, 41-41, 67-61, 99-83