Πάμε Θρύλε!

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε (20:00) στην μάχη των ομίλων του Europa League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Γιούνγκ Μπόις.

olympiacos-europa-league-dnipro

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν απόψε να ξεκινήσουν με το δεξί στην διοργάνωση και πρώτος στόχος είναι να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Η ομάδα δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες, σε αντίθεση με τους Ελβετούς που είναι συνηθισμένοι σε ομίλους Europa League και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τους παίχτες του Ολυμπιακού για να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πάουλο Μπέντο, όλα δείχνουν πως θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια και αυτή θα είναι στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς στην θέση του Καπίνο αναμένεται να ξεκινήσει ο Λεάλι. Από κει και πέρα μπροστά του θα είναι οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Καμπιάσο (ή τον Μάρτινς), με τους Ελιουνούσι και Σεμπά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάριν (αν και είναι πιθανό να παίξει ο Φορτούνης) και ο Ιντέγε θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Τσόρι, Ρέτσος, Ρομαό και Βιάνα.