7 λόγοι να βγεις με έναν Kαρκίνο!!!

7 λόγοι να βγεις με έναν Kαρκίνο!!!

Γιατί θα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχεις κάνει ποτέ;; Λέω εγώ τώρα.

f0bcc225d09eca8b7d1e26f319e38493_XL

1. Είναι εξαιρετικοί στο να παρέχουν τροφή στα πεινασμένα σου αισθήματα. Οπότε, θα νιώσεις πως βρήκες το άτομο που γεμίζει τα συναισθηματικά σου κενά #truestory.

2. Θα σου μαγειρέψουν, θα σε φροντίσουν, θα σε περιποιηθούν ώστε να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον σχέσης. Γενικά ρε παιδί μου, δεν θα πεινάσεις ποτέ ούτε από φαί ούτε από αγκαλιές και χάδια.

3. Δίνουν μεγάλη σημασία στο σεξ, αφού είναι πρόθυμοι/ες να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σου. Οι φήμες τους θέλουν να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ερωτικοί. Μια δοκιμή θα σε πείσει *γουίνκ γουίνκ*

4. Είναι ρομαντικοί και θα προσπαθήσουν να γεμίσουν με μαγεία τη σχέση σας. Χαζά μηνύματα στο κινητό που θα σε κάνουν να χαμογελάς, δώρα από το πουθενά, αγκαλιές στον καναπέ. Όλα αυτά.

5. Είναι υποστηρικτικοί και θα σε βοηθήσουν να συζητήσεις τα προβλήματα σου και να σου βρουν και λύσεις. Είναι εκεί. Είναι ΠΑΝΤΑ εκεί, no matter what. Ακόμα και αν έχετε τσακωθεί αν ζητήσεις βοήθεια θα είναι στο πλευρό σου δίνοντας σου ό,τι χρειάζεσαι.

6. Έχουν την ικανότητα να σου παρέχουν αυτό που σκέφτεσαι πριν καν το ζητήσεις. Spooky αλλά ισχύει.

7. Μπορείς να το δεις απλά σαν μία εμπειρία μίας σχέσης που θα μπορούσε να προχωρήσει και στην απόκτηση οικογένειας. Είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματά τους. Αγαπάνε τρελά την οικογένειά τους και είναι ικανοί να αφήσουν τα πάντα για αυτήν.