2700 διαρκείας σε τρεις ημέρες

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και το Σάββατο (11/07) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο «Γ. Καραϊσκάκης»

width-660_height-1000_0902e6_27508_2

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» σχημάτισαν εκ νέου ουρές για να κλείσουν… μόνιμη θέση στον «ερυθρόλευκο» ΝΑΟ για όλα τα εντός έδρας ματς της νέας περιόδου (2015-2016) και διατέθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ώρες (10:00-15:00), περισσότερες από 700 κάρτες διαρκείας!

Έτσι λοιπόν, κάνοντας τη… σούμα, μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες, έχουν διατεθεί 2.700 εισιτήρια διαρκείας και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία και αβεβαιότητα για όλη τη χώρα, με τις τράπεζες κλειστές εδώ και δύο εβδομάδες…

Όταν επιστρέψει η… «ομαλότητα» στην οικονομία, και παρά τα ζόρια που περνάει ο ελληνικός λαός, είμαστε βέβαιοι πως θα σπεύσει πολύ περισσότερος κόσμος για να κλείσει θέση στο ΝΑΟ.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, όλα (τρόπος του λέγειν…) μπορεί να τα κόψει ή να τα περιορίσει ο οπαδός του Θρύλου, αλλά όχι τον Ολυμπιακό, γιατί είναι σαν να του… «κόβεις το οξυγόνο».

Αρκεί βέβαια, να υπάρχει και κάποιο εισόδημα, γιατί είναι και πάρα πολύς κόσμος που ακόμα και με τέτοιες χαμηλές τιμές, ναι μεν θέλει σαν… τρελός να κάνει διαρκείας, αλλά… δεν μπορεί. Δυστυχώς.

 

πηγή: Thrylos.com