Όλοι ΣΕΦ για τον δις ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Η όγδοη αγωνιστική της Α1 έχει… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ! (ΔΤ)

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Α1. Το Σάββατο σερβίρεται το κυρίως πιάτο της όγδοης αγωνιστικής με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με στόχο το 17/17, αλλά αρκετές απουσίες, αφού θα λείψουν πέραν των Σίμονς και Μαυροειδή και οι τραυματίες Περπέρογλου και Πέτγουεϊ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς δεν αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 19 σερί νίκες επί των «κίτρινων», που δεν τους έχει κερδίσει εδώ και πεντέμισι χρόνια.

Ο Κολοσσός με νέο προπονητή τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά χωρίς τον τραυματία Προύιτ φιλοξενεί τη Νέα Κηφισιά στοχεύοντας στο τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα στο πρώτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων σε επίπεδο Α1. Πριν τον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στο νησί.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα θα κρατηθεί και στο κλειστό της Περιβόλας, όπου ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο σερί ήττες. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Λάρι Τέρνερ, που επιστρέφει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, η οποία πέρσι είχε πάρει και τα δύο παιχνίδια.

Ο Ίκαρος φιλοξενεί στη Χαλκίδα τον Πανιώνιο ενισχυμένος με τους Ρίτσαρντς και Μάσιτς. Οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν χωρίς τον τραυματία Μπατή και πλέον χωρίς τον Καββαδά που αποχώρησε για τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν σύμμαχο την παράδοση έχοντας κερδίσει τέσσερα από τα έξι παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες στην Α1 φιλοξενώντας τον ΚΑΟΔ, που μετά το καλό του ξεκίνημα έχει δύο ήττες.

Την Κυριακή το Ρέθυμνο φιλοξενεί τα Τρίκαλα σε ένα επαρχιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από μεγάλες νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό, πιθανότατα χωρίς τον Λάσμε που θα προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η όγδοη αγωνιστική:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

16.00 Ολυμπιακός-Άρης (Δημόσια Τηλεόραση)
16.00 Κολοσσός Ρόδου-Νέα Κηφισιά
17.00 Απόλλων Πάτρας-Πανελευσινιακός
18.00 Ίκαρος Χαλκίδας-Πανιώνιος
19.00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ (Novasports 3)

Κυριακή 1 Δεκεμβριου 

16.00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

17.00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Η επόμενη αγωνιστική 

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

16:00 Άρης-Ηλυσιακός
19:15 Τρίκαλα-Απόλλων Πάτρας (Novasports 1)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 

16:00 ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο
16:00 Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ
16:00 Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου
17:00 Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

16:00 Παναθηναϊκός-Ίκαρος Χαλκίδας (Δημόσια Τηλεόραση)

 

Δείτε επίσης:

Έτσι γυρίστηκε το … “Που ‘σαι ρε Νικόλα” (video)

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για το «εμπάργκο»

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/