“Ψάχνεται” για Πλασίλ

Ο Πιέρ Ισά έχει αναλάβει να επικοινωνήσει το όνομα του Ολυμπιακού στην γαλλική αγορά και να βρει περιπτώσεις παικτών, που θα ενδιέφεραν τους ερυθρολεύκους.

Ο Ολυμπιακός είχε στη λίστα του τον Μπενουά Σεϊρού, που πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, αλλά ο Ισά αντιλήφθηκε πως μόνο εύκολο δεν είναι να βρει πρόσφορο έδαφος στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Γι’ αυτό έστρεψε την προσοχή του στον Γιάροσλαβ Πλασίλ της Μπόρντο. Σύμφωνα με τους γάλλους ο τσέχος μεσοεπιθετικός δεν έχει μέλλον στους γιρονδίνους, έστω κι αν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Η Μπορντό θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του 31χρονου διεθνή τσέχου και όπως υποστηρίζει το “aquitaine.france3.fr” ο Ισά ανέλαβε να διερευνήσει τις προθέσεις του. “Η προοπτική του Ολυμπιακού μπορεί να ενθουσιάσει και να συναρπάσει τον Πλάσιλ που ψάχνει για μία νέα αρχή”, αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Ο Πλασίλ πάντως έχει καλό όνομα στη Γαλλία και αρχικά θα προσπαθήσει να παραμείνει στη Ligue 1, ενώ οι απαιτήσεις της Μπορντό για τον παίκτη αγγίζουν αυτή τη στιγμή το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ.