Χωρίς Τζεμπούρ και Αμπντούν

12a6dbf14e9b2c5b2134ed9cbf892f9d_L

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο ημιτελικό με τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε με τον Μίτσελ να αφήνει εκτός τους δυο Αλγερινούς που έχουν πρόβλημα τραυματισμού – Κανονικά ο Ιμπαγάσα.

Τόσο ο Ράφικ Τζεμπούρ όσο κι ο Τζαμέλ Αμπντούν ταλαιπωρούνται από κάκωση στον ταρσό, σχεδόν στο ίδιο σημείο, και παρότι το αιμάτωμα και των δυο έχει υποχωρήσει προτιμήθηκε να προπονηθούν ατομικά και σε συντηρητικούς ρυθμούς αλλά και να μείνουν εκτός αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη.

Εκτός είναι και ο Ντρίσα Ντιακιτέ ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος συμπεριλήφθητε στην αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Μανώλης Σιώπης, Παιδάκης και Ιωαννίδης

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Κάρολ, Μέγιερι, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Ιωαννίδη, Λυκογιάννη, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Σιόβα και Βλαχοδήμο.