Χωρίς Βάις ο Θρύλος!!!

Ο σκύλος τρύπωσε στου Ρέντη, είδε από κοντά την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έβγαλε λαυράκι για τα πλάνα ενδεκάδας του Μίτσελ!

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Απίθανο θεωρείται αυτή τη στιγμή να δούμε τον Βλάντιμιρ Βάις βασικό στο ντέρμπι “αιωνίων” στη Λεωφόρο.

Ο Μίτσελ έχει πάρει απόφαση να μη χρησιμοποιήσει τον Σλοβάκο άσο στο αρχικό σχήμα κόντρα στονΠαναθηναϊκό και γι΄ αυτό το λόγο τον χρησιμοποίησε μεσοβδόμαδα σε όλο τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Φωκικό.

Γιατί, όμως, ο Ισπανός τεχνικός δεν προορίζει για ενδεκαδάτο τον Βάις, παρόλο που ο Σλοβάκος είναι σε καλή φόρμα;

Οι περισσότεροι θα σπεύσουν να πουν ότι ο λόγος είναι επειδή ο παίκτης έχει …τσακωθεί με την άμυνα. Η αλήθεια είναι ότι ο Βάις ξεχνάει πολλές φορές τα αμυντικά του καθήκοντα και δεν γυρίζει συχνά να βοηθήσει τον μπακ που παίζει από πίσω του.

Αυτό δεν αρέσει στον Μίτσελ και σε ένα ντέρμπι θεωρείται απαραίτητο ο ακραίος επιθετικός να γυρίζει και να μαρκάρει. Ωστόσο, το σκεπτικό του Μίτσελ για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Σίγουρα ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει από τους επιθετικούς παίκτες που θα παίξουν στο ντέρμπι να βοηθάνε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά για την περίπτωση του Βάις, ο Μίτσελ το σκέφτεται αλλιώς.

Ο Σλοβάκος είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ως κύριο προσόν του την ταχύτητα. Πετάει την μπάλα μπροστά και με την εκρηκτικότητά του δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Για να κάνει, όμως, αυτό το παιχνίδι ο Βάις χρειάζεται άδειο γήπεδο και κενούς χώρουςΤο γήπεδο της Λεωφόρου είναι μικρό και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να παίξει σφιχτά στην άμυνα…

Ο Μίτσελ πιστεύει ότι ο Σλοβάκος δεν θα μπορεί να βρει ελεύθερο πεδίο για να δράσει και ότι θα κλειστεί. Μπορεί ο Βάις να έχει την τεχνική και την ντρίμπλα για να ξεφύγει από τους αντιπάλους του, αλλά σε ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων είναι πολύ πιθανό να εγκλωβιστεί. Αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο ΟΑΚΑ, δηλαδή, θα έπρεπε να θεωρείται βέβαιο ότι ο Βάις θα έπαιζε βασικός. Ο Σλοβάκος θα έβρισκε ελεύθερο γήπεδο για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην –έτσι κι αλλιώς– αργή “πράσινη” άμυνα.

Τώρα, όμως, που το γήπεδο στη Λεωφόρο είναι μικρό και οι χώροι περιορισμένοι, ο Μίτσελ σκοπεύει να κρατήσει τον Βάις στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές στα άκρα με διαφορετικά χαρακτηριστικά (Φουστέρ και Κάμπελ).

Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τηv tradeNOW, την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών.

weiss

sportdog.gr