Χωρίς Α. Παπαδόπουλο και Μανιάτη στην Κρήτη

Έτοιμος για την 28η αγωνιστική της Superleague είναι ο Ολυμπιακός, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά (7/4, 17:15).

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού έχουν κατακτήσει προ πολλού το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστούν αδιάφοροι. Άλλωστε το έχει τονίσει και ο Μίτσελ πως θέλει νίκη σε κάθε ματς.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αβραάμ Παπαδόπουλου και Γιάννη Μανιάτη, αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Αβραάμ έχει ένα οίδημα στο αριστερό γόνατο, ενώ ο διεθνής αμυντικός μέσος, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αμφότεροι ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα όπως και ο Μάρκο Πάντελιτς.

Αντίθετα, στην αποστολή των Πειραιωτών επιστρέφει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, καθώς είναι πλέον υγιής, αλλά και ο Δημήτρης Σιόβας. Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Εκτός αποστολής εκτός του Αβραάμ και του Μανιάτη, έμειναν επίσης οι Γιαννιώτης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς, Λυκογιάννης και Πίνο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την Κυριακή τα προγράμματά τους, στις 10:30 το πρωί.