Χαλάρωμα στη λίμνη για τους παίκτες

klo_9894

Μία… διαφορετική «προπόνηση» είχαν τη δυνατότητα να κάνουν το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αντί να βρεθούν στο γήπεδο, μετέβησαν στη λίμνη του Ζέεφελντ, όπου για λίγες ώρες χαλάρωσαν και αποφορτίστηκαν από το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο αι φροντιστές κάθισαν στην πισίνα, ήπιαν ένα αναψυκτικό ή έναν καφέ και επιδόθηκαν σε αθλοπαιδιές! Έπαιξαν beach volley, σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο δίπλα στο καφέ και δίπλα στη λίμνη. Έκαναν μπάνιο (ελάχιστοι από αυτούς) στα νερά της λίμνης, ενώ ορισμένοι πιο τολμηροί πήραν και βάρκες και τράβηξαν… κουπί!

Συνολικά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να το ευχαριστιούνται αρκετά, αφού όσοι δεν έκαναν κάποιο σπορ, απλώς χαλάρωναν πίνοντας ένα αναψυκτικό και συζητώντας τα της προετοιμασίας. Δεινός κωπηλάτης αποδείχθηκε ο Πάουλο Μασάντο, μαζί με τον μασέρ Άρη Χελιουδάκη! Μεγάλος σκόρερ στο beach volley ήταν ο Κώστας Μανωλάς, ενώ οι πιο ψηλοί (Αβραάμ, Σιόβας π.χ.) δεν σταματούσαν να μοιράζουν… μπλοκ!

Το πρόγραμμα, πλέον, μετά από αυτή την ευχάριστη παρένθεση, συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο στις 18:30.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των παικτών μας στη λίμνη του Ζέεφελντ!