Φουστέρ: «Πολύ σημαντικό το ματς με Παρί»

fuster1

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε μετά το ματς με τον Πανθρακικό ότι η αναμέτρηση με την Παρί είναι σημαντική.

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Σήμερα κάναμε μία νίκη η οποία δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φαίνεται από το αποτέλεσμα. Στην αρχή μπήκαμε κάπως χαλαρά, κάναμε αρκετά λάθη, μας έλειπε, η συγκέντρωση, αλλά καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ. Όμως εξαιτίας των λαθών μας και την έλλειψη συγκέντρωσης, δεχτήκαμε την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως μπήκαμε πιο δυνατά, είχαμε την κατοχή της μπάλας, την οποία και χρειαζόμασταν. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλύτερα, βάλαμε κάποια γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν μας μένουν πολλά παιχνίδια και για αυτό είναι σημαντικά όλα. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το ματς με την Παρί είναι σημαντικό γιατί είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια μας στο Champions League. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο Παρίσι ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό ματς”, είπε συγκεκριμένα ο Ισπανός μέσος.