Φουστέρ: Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες!!!

Υψηλούς στόχους στο φετινό Champions League έχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ. 

5xw7kyglmswbde6u1dyf

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σε δύο συνεχόμενα ματς την Μπενφίκα και ο Φουστέρ μίλησε σε Πορτογαλικό Μέσο για τον εαυτό του, τον Ολυμπιακό και την προσεχή αντίπαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «lusofans.com»:

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:
Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν στον Ολυμπιακό. Η φυσική μου θέση είναι μέσος ή δεύτερος επιθετικός, αν και τώρα παίζω στα άκρα. Φέτος έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ρομπέρτο και Σαβιόλα ήρθαν στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πολύ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χτυπήθηκε λίγο από την σοβαρή κρίση που πλήττει τη χώρα, αλλά η ατμόσφαιρα στα γήπεδα και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι θεαματική. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και επειδή αισθάνομαι τον σεβασμό που μου δείχνουν.

Για το παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα:
Είναι ακόμα ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ματς στο οποίο έχω την τύχη να παίζω. Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω τη Μπενφίκα και θα επισκεφθώ την Λισαβόνα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τους βαθμούς. Στόχος μας είναι να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι και να έρθει η νίκη. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για το φετινό Champions League.

Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League:
Η Μπενφίκα είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Πορτογαλία και έχει πετύχει πολλά στην Ευρώπη. Έχει έμπειρους παίκτες όπως οι Λουϊζάο, Γκαράι, ο Μάτιτς στο κέντρο, αλλά και ένα μεγάλο σκόρερ, τον Καρντόσο. Αυτός που ξέρω καλύτερα είναι ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Φέισα. Πολύ καλός αμυντικός μέσος, με μεγάλη ικανότητα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό ματς. Θα βοηθήσει πολύ τη Μπενφίκα.

Πηγή: sport-fm.gr