Υπόκλιση Σίλβα στον Ολυμπιακό!

thiago-silva-psg1

Εντυπωσιασμένος με τα όσα συνάντησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην «RealNews», ο Τιάγκο Σίλβα.

«Ήταν πραγματικά φανταστικό κοινό. Μία ωραία ατμόσφαιρα για να παίζεις ποδόσφαιρο. Και ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε πολύ δύσκολα.

Δεν το περιμέναμε, αιφνιδιαστήκαμε από την επιθετικότητα του Ολυμπιακού. Στην επανάληψη όμως είχαμε τον έλεγχο και φτάσαμε στη νίκη», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καμία ομάδα δεν θα είναι ήσυχη μαζί του», είπε αρχικά ο Σίλβα και συμπλήρωσε αναφορικά με την μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ στον Ολυμπιακό το 2005: «Το καλοκαίρι του 2005, φεύγοντας από την Πόρτο, παρουσιάστηκε η ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό.

Είχα ρωτήσει και μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα. Τελικά όμως για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή και συνέχισα στη Μόσχα και τη Ντιναμό. Ήμουν πολύ κοντά».