Το Δράμα Της Μπενφίκα!!!

Χρυσή πλέον θεωρείτε η μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα στη Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό ο οποίος έβαλε στα ταμεία του κοντά στα 4.500.000 ευρώ. Ο Σέρβος μέσος παρουσιάζει σχεδόν μονίμως προβλήματα τραυματισμών, τέτοια που δεν του έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να έχει ένα σεβαστό αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

Screenshot_9

Συνολικά ο Σέρβος έχει παίξει σε 3 ματς πρωταθλήματος και 3 παιχνίδια Champions League με χρόνο συμμετοχής τα 444′ κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερους από 5 γεμάτους αγώνες. Ο Φέισα δέχεται βαριά κριτική από μερίδα των ΜΜΕ καθώς έχει χάσει μεγάλα ματς και ειδικά τα δύο με τον Ολυμπιακό στα οποία χάθηκε ουσιαστικά και η πρόκριση για την Μπενφίκα.

Μεγάλος ο προβληματισμός για τον Σέρβο, απουσίασε από αγώνες στους οποίους κρίνονταν προκρίσεις και έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει στα ύψη τη χρηματιστηριακή του αξία, κάτι το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για τη Μπενφίκα προκειμένου να συνεχίσει να πουλάει παίκτες.

Η Σερβία θα απουσιάσει από το Μουντιάλ και αν ο διεθνής Λιούμπομιρ Φέισα της Μπενφίκα δεν παίζει σε ματς όπως αυτά του Champions League που ανεβάζουν την αξία του κάθε παίκτη σε αθλητικό και χρηματιστηριακό επίπεδο, γίνεται εύκολα αντιληπτός ο προβληματισμός καθώς η πτώση της τιμή του σε σχέση με τα ποσά που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του θα είναι μεγάλη.

Οι άνθρωποι της Μπενφίκα θέλουν για τη συνέχεια μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στο Europa League όπου κατά 99% θα συνεχίσει η ομάδα και την κατάκτηση του τίτλου για να μην υπάρχει απώλεια στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο για τον Σέρβο αλλά και άλλους παίκτες της.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…