Τα παραμύθια στην υπόθεση Χάινς

Τι πραγματικά συμβαίνει κανείς μας δεν ξέρει, θα μείνει ή όχι ο Hines; Εχθές το βράδυ λίγο μετά τις 2:30 έβγαλε φήμη το eurohoops.net  ότι φεύγει ο Χάινς,καθώς συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ για 2,5 εκατ ευρώ, και μετά έσπευσαν όλα τα site να το ανεβάσουν όπως και εμείς φυσικά μιας και γνωρίζουμε την εγκυρότητα του συγκεκριμένου μπασκετικού site.

Πέρα λοιπόν από την ‘Φήμη’ και το τονίζουμε ότι πρόκειται για φήμη μέχρι και τώρα, καθώς κάτι επίσημο δεν υπάρχει και στον Ολυμπιακό ακόμα περιμένουν την απάντηση του Αμερικανού στην πρόταση που του έκανε η Διοίκηση. Η συγκεκριμένη πρόταση περιέχει ότι ακριβώς ζήτησε ο  Αμερικανός και τίποτα περισσότερο, αλλά και από την μεριά της η ΚΑΕ τον είχε ενημερώσει ότι θα του προσφέρει ότι ακριβώς θέλει (διετές κλειστό συμβόλαιο και 2.000.000 δολάρια έως το 2015), η απάντηση του Hines ήταν ότι θα το σκεφτεί και θα απαντήσει.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, ενημέρωσαν σήμερα και για άλλη μία λεπτομέρεια στο συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς. Τα 2.000.000 δολάρια για δύο χρόνια που του προσφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι καθαρά, δίχως τα μπόνους επίτευξης στόχων. Με τα μπόνους φτάνουν τα 2.200.000 έως το 2015. Αν δηλαδή η ομάδα του Ολυμπιακού πετύχει συγκεκριμένες διακρίσεις, τότε ο Αμερικανός σέντερ θα αμειφθεί ετησίως με 1.100.000 δολάρια.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν αγνοούν τα δημοσιεύματα που λένε ότι συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ, και περιμένουν την απάντηση του Αμερικανού παρόλο που είναι άφαντος εδώ και 10 μέρες χωρίς να έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Όσον αφορά την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Κάιλ Χάινς, η οποία είναι και επίσημη προς την πλευρά του παίκτη, ναι μεν κάνει λόγο για 2.500.000 δολάρια για δύο χρόνια, αλλά το ποσό είναι μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, και όχι καθαρά! με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός έως το 2015 προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο με 2.200.000 δολάρια με τα μπόνους και οι Ρώσοι (επίσης με τα μπόνους) δίνουν 300.000 περισσότερα (2.500.000 δολάρια).

 

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ο Χάινς ακόμα δεν υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ και όλα είναι ΦΗΜΕΣ , και μέχρι να δούμε κάτι να ανακοινώνετε επίσημα, οι “φήμες” θα παραμένουν “φήμες”.