Τα διαρκείας των Πρωταθλητών Ευρώπης

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

 

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 10 Ιούλιου 2013 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2013-2014 του Πρωταθλητή Ευρώπης 2012 & 2013 Ολυμπιακού!.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Εθνάρχου Μακαρίου 1) στο ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, από το Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη), μέσω του επίσημου site της ομάδας www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου πωλήσεων στο 210 8938007.

 

Από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους ως την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013. Από την Δευτέρα 29 Ιουλίου, για όσες θέσεις δεν ανανεωθεί η κράτηση τους, αυτές θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Φυσικά, για θέσεις που δεν είχαν διατεθεί εισιτήρια την χρονιά 2012-2013, θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια κανονικά από τη Τετάρτη 10 Ιουλίου.

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πιο προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2013-2014 και λόγω και της οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να μην γίνει καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων και να παραμείνουν οι ίδιες με τις τιμές της περσινής περιόδου, όπου είχε ήδη γίνει μείωση της τάξεως 10% με 19%, ανάλογα την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας. Οι τιμές για τους νέους κατόχους θα παραμείνουν και αυτές ίδιες ακριβώς με τις περυσινές.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

 

ΤΜΗΜΑ    ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ    ΑΝΑΝΕΩΣΗ

CLUB 4        195 €         175 €

CLUB 3        210 €         190 €

CLUB 2        300 €         265 €

CLUB 1        340 €         300 €

EXECUTIVE B        450 €         390 €

EXECUTIVE A        720 €         620 €

COURT SEAT BASELINE 2    2.800 €               2.250 €

COURT SEAT BASELINE 1    3.000 €               2.410 €

COURT SEAT CENTRAL 2    3.300 €               2.650 €

VIP    3.300 €       2.650 €

COURT SEAT CENTRAL 1    3.500 €         2.850 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ     150 € (60€ το κάθε μέλος ως 14 ετών)    140 € (40€ το κάθε μέλος ως 14 ετών)

 

Προνόμια

 

Όλοι οι κάτοχοι των κατηγοριών COURT SEATS, VIP απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

 

•    Parking (θέση parking ή valet parking)

•    Εξασφάλιση/προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου για Τελικό Κυπέλου Ελλάδος, Euroleague Final Four και τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

•    Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Ολυμπιακού και των χορηγών-συνεργατών

•    Υπηρεσίες VIP (αναψυκτικά, εξυπηρέτηση κλπ)

•    Έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ, στο Official Olympiacos BC Store, στο e-shop (με αίτηση εγγραφής) και ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κουπόνι έκπτωσης 20% για μια αγορά απο το e-shop του Ολυμπιακού.

 

Oι κάτοχοι των κατηγοριών EXECUTIVE A απολαμβάνουν τα εξής προνόμια

 

•    Θέση parking Β

•    Εξασφάλιση/προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου για Τελικό Κυπέλου Ελλάδος, Euroleague Final Four και τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

•    Δυνατότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις του Ολυμπιακού και των χορηγών-συνεργατών

•    Έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ, στο Official Olympiacos BC Store, στο e-shop (με αίτηση εγγραφής) και ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κουπόνι έκπτωσης 20% για μια αγορά απο το e-shop του Ολυμπιακού.

 

Για όλους τους κατόχους των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας ισχύει η έκπτωση 10% στις μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΣΕΦ,  στο Official Olympiacos BC Store και στο e-shop (με αίτηση εγγραφής) ενώ θα παραλάβουν και ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κουπόνι έκπτωσης 20% για μια αγορά απο το e-shop, για όλα τα Προϊόντα του Ολυμπιακού.

 

Επίσης, μια σειρά από άλλα επιπρόσθετα μοναδικά προνόμια από τους χορηγούς του Ολυμπιακού, θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και θα αναρτηθούν και στο www.olympiacosbc.gr.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 

Περίοδος ανανέωσης περυσινών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας:

 

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 – Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

 

Έναρξη πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους (για τις διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις):

 

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

 

Έναρξη πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους (για όλες τις θέσεις ):

 

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

 

Ώρες λειτουργίας:

 

Γραφεία ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00

Official Olympiacos BC Store: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 18:00, Κυριακή 10:00 – 15:00

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και η αγορά από νέους κατόχους θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

 

–    Τηλεφωνικά στα: 210 45 27 600, 210 45 27 471 (για κατηγορίες Court Seats, VIP, Executive A & B) και 210 45 27 474 (για όλες τις άλλες κατηγορίες).

–    Τηλέφωνο καταστήματος: 210 48 22 250

–    Τηλέφωνο Call center: 210 89 38 007

–    Μέσω fax στo 210 4527601

–    Μέσω Internet στο www.olympiacosbc.gr και στο www.tickethour.gr

–    Στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ και στο Official Olympiacos BC Store, Καραολή και Δημητρίου 8 (έναντι Σταδίου Καραϊσκάκη)

–    Για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητες η ταυτότητα και η παλαιά κάρτα διαρκείας

 

Οι τρόποι πληρωμής για την ανανέωση ή αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι οι εξής:

 

–    Μετρητά

–    Πιστωτική κάρτα

–    Επιταγή

–    Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

H ανανέωση και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Executive A/B και VIP/ Court-seats, καθώς και των οικογενειακών εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

•    Για κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας μέσω πιστωτικής κάρτας θα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης μέχρι οκτώ (8) άτοκες δόσεις.

•    Για όλες τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας που θα πραγματοποιηθούν μέσω internet, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με δόσεις παρά μόνο με απευθείας χρέωση όλου του ποσού.

•    Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 14 ετών και να προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως για την έκδοση του εισιτηρίου.

•    Με την απώλεια της κάρτας διαρκείας και την κατάθεση σχετικής αίτησης για επανέκδοση της κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρχει χρέωση 25 ευρώ. Σε κάθε δεύτερη απώλεια, η επανέκδοση της τρίτης κάρτας θα χρεώνεται με 50 ευρώ.

•    Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

•    Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

•    Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 4527600 ή μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacosbc.gr.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

Συνεχίζεται επίσης για 6η χρονιά, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, οι δέκα πιο πιστοί φίλαθλοι της ομάδας που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους μέσα από την παρουσία τους στο ΣΕΦ, κέρδισαν το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης χρονιάς ενώ ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας μας θα κερδίσει μια θέση δίπλα στο παρκέ του ΣΕΦ, μια μοναδική θέση Court Seat!

 

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και φέτος με πολλά προνόμια και ευκαιρίες για συλλογή πόντων τόσο από την παρουσία κάθε φιλάθλου στο ΣΕΦ όσο και από τις αγορές από τις μπουτίκ του ΣΕΦ, στο Official Olympiacos BC Store και στο e-shop (με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ προστίθεται ένας πόντος στο πρόγραμμα ενώ με κάθε αγορά από το e-shop προστίθενται 2 πόντοι αντιστοίχως) καθώς και μέσα από τη συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο θα είναι ο αριθμός των αγώνων που παρακολούθησε ο κάτοχος. Παρακολουθήστε μέσα από το site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την εξέλιξη των πόντων σας, καθώς και τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εισιτηρίων για τους πόντους ανά παιχνίδι και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς φιλάθλους στο τέλος της περιόδου που θα κερδίσει μια κάρτα διαρκείας της ερχόμενης περιόδου!

 

ΝΕΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! «Κάλεσε τους φίλους σου στο ΣΕΦ και κέρδισε»

 

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για άλλη μια φορά καινοτομεί και ανακοινώνει ένα νέο μοναδικό πρόγραμμα καλέσματος όλων των φίλων του Ολυμπιακού στους αγώνες της ομάδας!

 

Το νέο πρόγραμμα «Κάλεσε τους φίλους σου στο ΣΕΦ και κέρδισε» δίνει την δυνατότητα σε κάποιον φίλαθλο που ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού, να προσκαλέσει – μέσω email και χωρίς κόπο – όσους από τους φίλους του επιθυμεί στο γήπεδο και στους αγώνες του Ολυμπιακού και με αυτόν τον τρόπο να αποκτήσει, τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση και θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, επιπλέον έκπτωση από 5% έως 10% στην τελική τιμή του εισιτηρίου!

 

Η διαδικασία αυτή καθώς και η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω internet και του www.olympiacosbc.gr.

 

Ποια είναι η διαδικασία;

 

Ο «προσκαλών», με το που θα εγγραφεί στην υπηρεσία «buddy buy» και αποστείλει τις προσκλήσεις προς τους φίλους του, θα λάβει αυτόματα μία ηλεκτρονική έκπτωση 5% στη τιμή του εισιτηρίου διαρκείας που είχε ή που ενδιαφέρεται να αγοράσει.  Εάν προσελκύσει από 2 έως – το ανώτερο- 5 φίλους του, η έκπτωση του εισιτηρίου του θα ανέλθει στο 10%. Οι δε ενδιαφερόμενοι από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να αποδεχθούν την πρόσκληση και να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα λάβουν και αυτοί μια έκπτωση 5% στη τελική τιμή του εισιτηρίου!

Με τον τρόπο αυτό, ένας παλαιός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να αποκτήσει μια συνολική έκπτωση μέχρι και 29% (απο την κανονική τιμή του εισιτηρίου) ενώ ένας νέος κάτοχος μέχρι και 10%!!

 

Το πρόγραμμα αυτό το οποίο αποτελεί μια νέα καινοτομία στην Ελληνική αγορά εισιτηρίων αθλητικών γεγονότων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Επίσημο Συνεργάτη Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Tickethour, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 μέσω του www.olympiacosbc.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 210 4527600.