Τέλος εποχής για τον Φέργκιουσον!

Το βράδυ της Τρίτης το δημοσίευμα της εφημερίδας daily mail έκανε λόγο πως ο πολυνίκης τεχνικός θα γνωστοποιήσει την απόφαση του, για απόσυρση από τους πάγκους, την Κυριακή στο ματς με την Σουόνσι, το οποίο θα έχει χαρακτήρα φιέστας καθώς οι “κόκκινοι διάβολοι” θα γιορτάσουν το 20ο πρωτάθλημα τους.

Μετά την αποκάλυψη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να επισπεύσει την δυσάρεστη είδηση, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ.

erw

 

“Είναι η κατάλληλη στιγμή”, είπε αρχικά στο site της ομάδας ο Φέργκιουσον και συνέχισε: “Σκέφτηκα καλά πριν πάρω την απόφαση μου. Ήταν σημαντικό για μένα να αφήσω πίσω μου μία οργανωμένη και δυνατή ομάδα, κάτι που πέτυχα αυτά τα χρόνια.

“Η ποιότητα αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας και η ισορροπία στην ηλικία των παικτών μας, αφήνει περιθώριο για περισσότερες επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο. Το μέλλον του συλλόγου παραμένει λαμπρό“, ήταν τα λόγια του.

Τέλος για το νέο του ρόλο στην ομάδα, είπε: “Οι εγκαταστάσεις μας είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο και το σπίτι μας, “Old Trafford”, θεωρείται πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά το μέλλον είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω το ρόλο του διευθυντή και πρεσβευτή του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την αγάπη και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια. Η γυναίκα μου, Κάθι, ήταν το κλειδί της επιτυχίας μου”.

Να πούμε πως ο σερ Άλεξ έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 26 συνεχόμενα χρόνια, κατακτώντας 49 τίτλους. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε ποιος θα πάρει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

 

Γκλέιζερς: “Δεν θα ξεχάσουμε τη μαγική νύχτα στην Μόσχα”

Η οικογένεια Γκλέιζερ πήρε θέση για το θέμα με τον Τζόελ Γκλέιζερς να τονίζει:” Ο Άλεξ απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια πόσο σημαντικός προπονητής και πόσο εκπληκτικός άνθρωπος είναι. Η αποφασιστικότητα του για επιτυχίες και η αφοσίωση στον σύλλογο είναι μοναδικά.

Θα θυμάμαι για πάντα τις μαγικές στιγμές που μας χάρισε όπως εκείνη τη νύχτα στην Μόσχα”.

Έιβι Γκλέιζερ: “Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω πως ο Φέργκιουσον θα παραμείνει μαζί μας ως διευθυντής του συλλόγου. Η συνεισφορά του αυτά τα 26 χρόνια είναι μοναδική και όπως όλοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, έτσι κι εγώ, θέλω να αποτελέσει κομμάτι για το μέλλον της ομάδας”.

 

Πηγή: Sport24.gr