«Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλλου»

149741_10150859622130185_117418060184_12285910_1325607622_n

Οριστική είναι η απόφαση της ΕΠΟ για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως υποστήριξε ο Νίκος Προύντζος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena» και διέψευσε τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, σε περίπτωση που φιναλίστ είναι οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

«Είμαστε σε μια φάση σεναρίων, ο καθένας λέει ότι θέλει. Αν πάρετε την προκήρυξη που έχει σταλεί και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Κύπελλο Ελλάδας, το γήπεδο διεξαγωγής είναι το ΟΑΚΑ. Έχουν γίνει πολλά παιχνίδια της βαρύτητας των ομάδων και του ζευγαριού, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπως Παναθηναϊκός- Άρης που είχαμε από 25.000 φιλάθλους εκατέρωθεν και δεν υπήρχαν προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Και συνέχισε: «Η εμπειρία μας από τη διεξαγωγή του θεσμού του Κυπέλλου, είναι πως το ασφαλέστερο γήπεδο για να γίνει ο τελικός της διοργάνωσης, είναι το ΟΑΚΑ. Όποτε πήγαμε στην περιφέρεια, είχαμε πολλά προβλήματα. Επομένως, καταλήγουμε στο ΟΑΚΑ».

Αναφορικά με τις συνθήκες διεξαγωγής και τα εισιτήρια, ο Νίκος Προύντζος, σχολίασε: «Η νομική εγκύκλιος είναι σαφέστατη. Τα εισιτήρια είναι 50-50 και μετά από τις συσκέψεις και τις αποφάσεις της αστυνομίας, καταλήγουμε σε συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Περίπου 25.000 εισιτήρια δικαιούται η κάθε ομάδα, αλλά είναι και ανάλογα με τις κενές ζώνες και τα μέτρα που θα λάβει η αστυνομία. Τα εισιτήρια της ΕΠΟ είναι τα πιο ακριβά και διατίθενται ισομερώς στις δύο ομάδες».

Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, ανέφερε: «Έχουμε μπει στους ρυθμούς του τελικού, ετοιμαζόμαστε ώστε να είναι όλα έτοιμα. Ο τελικός θα γίνει στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».