Στις κορυφαίες ευρωπαϊκές βραδιές του Ανφιλντ, το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός

Η Λίβερπουλ επέλεξε τις 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές της βραδιές στο Ανφιλντ και κάλεσε τους φιλάθλους της να ψηφίσουν την σπουδαιότερη. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται μέχρι στιγμής η νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού το 2004.

 

1

 

 

Η Λίβερπουλ όπως αναφέρει και το άρθρο θέλει να ζήσει άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο Ανφιλντ την Πέμπτη (21/2) και για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί μια ανάλογη εμφάνιση με τις προηγούμενες, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 με το οποίο έχασε στη Ρωσία από τη Ζενίτ.

Για να βάλει στο κλίμα τους φιλάθλους της, ζήτησε μέσω από την επίσημη ιστοσελίδα να διαλέξουν την κορυφαία ευρωπαϊκή βραδιά στο ιστορικό γήπεδο ανάμεσα από τις 10 καλύτερες.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν επιλέξει μέσα στις 10 και την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 τον Δεκέμβρη του 2004. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο ημίχρονο με το γκολ-φάουλ του Ριβάλντο.

Στην επανάληψη ήθελαν τρία τέρματα για να προκριθούν στους “16” του Champions Leauge και τα κατάφεραν με τον Στιβ Τζέραρντ να ολοκληρώνει την ανατροπή λίγο πριν το φινάλε με ένα τρομερό σουτ.

 

 


 

Όποιος θέλει να ψηφίσει, μπορεί να το κάνει  εδώ